Hugo Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Jako , że czas nieubłaganie nam ucieka to powoli będziemy musieli planwować zimowy zlot.Czekam na jakieś propozycje i jakieś przybliżone terminy (pamiętajcie o studentach) :th: No to głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,17710.0.html
Flyer Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Ja proponuje Nowa Kaletke, calkiem milo tam bylo
schiller Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 tak jak ci juz mowilem, moze zagranica? slowacja... gorace zrodla...
Lukas Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Nowa Kaletka byla ok ale teraz jedziemy gdzies w gory. Pamietajcie ze musi byc chetny z tych okolic ktory podjedzie i zalatwi wszytko w 4 oczy tak jak taktus czy Miron78. A ze Słowacji to nikogo nie mamy chyba
Hugo Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 Ja proponuje Nowa Kaletke, calkiem milo tam bylo Będziemy jeździć po jeziorze na łyżwach i zamarzniemy w nocy w domkach
angela Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Ja proponuje Nowa Kaletke, calkiem milo tam bylo Będziemy jeździć po jeziorze na łyżwach i zamarzniemy w nocy w domkach Bedziemy sie rozgrzewac finka A tak serio, to mysle ze gory calkiem nie glupi pomysl......
arkolek Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 co do gór to szczawnica, jest pare stoków, fajne puby, jest też blisko do słowacji, ogólnie przyjemna mieścina, można się dobrze pobawić. byłem i polecam http://szczawnica.net/mportal/index.php
kaj82 Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Słowacja nie głupi pomysł tylko, kto wszystko załatwi A co do szczawnicy to chyba za mała wioska, gdzie sie tam wszyscy pomieszcza?? bo namioty juz chyba nie wchodza w gre
pre_pl Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 ta Słowacja również mi się spodobała.... no nie powiem...
T-żółw Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 my planujemy jechac na Slowacje na baseny termalne przed zlotem lub po zlocie, wiec opcja góry jako miejsce zlotu bardzo wskazana :th: W lato bylismy w Tatralandii - zajebsicie bylo
cayenne Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Nie ma nic do Słowacji,ale czuję,że frekwencja może być znikoma.
Flyer Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Nowa Kaletka byla ok ale teraz jedziemy gdzies w gory. Wiem, zartowalem. Szczawnica jest nawet oko, ladna gorke ma, jak ktos lubi narty i te sprawy, to bedzie mial co robic, bo jest ladny stok. Bylem tez niedaleko Szczawnicy - w Kroscienku - to juz jest szczoch na maxa, nawet 1 porzadnego pubu i restauracji nie ma
angela Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 juz to widze.....jak bedziecie jezdzic na nartach Kombinowac gdzie......byle szybko .........no i zeby ludziow bylo duzo
Lukas Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 juz to widze.....jak bedziecie jezdzic na nartach no angeee i tu sie mylisz bo pol roku temu POZ, adas, sprinter, Murzyniasty latali po sniegu nawet jak go nie bylo Mi to obojetne gdzie aby byly gory i termin po sesji
Motor Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Szklarska Poręba...?....daleko ale gitaros http://www.szklarskaporeba.com.pl/?dzial=noclegi&zakres=ow
angela Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 No widzisz Lukasku....... nie bylo mnie na zlocie zimowym nawet wtedy jeszcze nie wiedzialam, o istnieniu tego forum..... takze nie moglam tego wiedziec
Gość rob Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Słowacja nie głupi pomysł tylko, kto wszystko załatwi a jest ktoś chętny do załatwiania
Gość Murzyn Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 gdziekolwiek - maja byc góry i blisko dobry stok ze snowparkiem do wymiatania - tak jak w Wisle cala PD polska i slowacja do wyboru - moge polecic kilka miejsc, ale ze wzg na brak czasu nie zalatwie. Mamy chyba kilku kolegow górali, wiec moga sie wykazac (nawet ktos z zakopca jest)
alvaro Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 no ja się piszę gdzie by nie było bo w zimie rolasy nie mają nic do roboty...
Gość Keżor Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 ze słowacji moge polecić http://www.rancuedyho.sk/ naprawde ciekawe miejsce. mój znajomy ma duże zniżki tam i napewno była by możliwość załatwienia pobytu naprawde tanio. droga dojazdowa z polski też piękna. praktycznie od żywca cały czas droga z pierwszeństwem to byśmy mogli już mega kolumną jechać !! pokoje pierwsza klasa do tego pare domków, wypasik knajpka , miejsce na grilowanie , jeziorko , blisko billa, miasteczko, stoki narciarskie, ale zresztą sami sobie poczytajcie, PS. woda za 100korun [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2007, 23:06 _________________________________________________2 lôžková izba - 1.000,- Sk/noc , przykład - po zniżkach miałem ten pokój z Martą za 100zł wtym 3 posiłki 10zł=130Sk
Rekomendowane odpowiedzi