Tzieland Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Czy ja jestem jakiś niedorobiony czy odczytywanie SMS z poziomu blokady ekranu jest jakieś do d*py? Wcześniej w 4.1.2 przeciagalem ikonkę wiadomości i mi się odpalalo a teraz mam taka jakby cegiełkę i nie można jej przeciągnąć ani nic kliknij ją, a później na ekranie poniżej odblokuj:wink: Będę próbował
H4mm3R Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Podrzuci ktos link do Adobe na handy ?Nie moge odczytywac plikow w PDFie https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.reader&hl=pl nie bądź leń Instalowalem, nie chodzi, dlatego prosilem o pomoc. Ciekawe.. Reset nie pomaga? Niestety Jaka wersja andka?
krzysiekvtec Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ktos ma cos lepszego niz Torque pod bt ?
Maras Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 koledzy potrzebuje opinie o telefonie samsung galaxy trend plus. Jest troche opini negatywnych i pozytywnych. Uzytkowal go ktos? jak sie sprawuje?
majkel20 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sam Trend, a jest nowy z plusem ???
Filutek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, ma ktoś może Galaxy Note 3, jak to się używa w praktyce. Bylem dziś w sklepie chwile sobie potrzymałem trochę cegła ale nie powiem podoba mi się. (dzieci mi doniosły ze kobieta mi kupiła w prezencie)
Fido Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 A no jest. Ja mam GT-S7560 i prawdę mówiąc nie wiem czym się oba różnią.Muszę poszukać na necie. Mam go już jakieś pół roku a wziąłem by AutoMapę tam zainstalować. Jak pisałem nic się z nim złego nie dzieje. Znawcą także nie jestem bo to mój pierwszy macany telefon na Androidzie.
Maras Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 wlasnie ten trend plus ma sporo negatywnych opini ze sie zacina i dotyk slabo dziala
Maras Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 niby procesor ma lepszy i ramu wiecej ale wlasnie tyle negatywnych opini ma ze chyba zrezygnuje
Fido Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ale zawsze masz gwarancję, jak coś nie będzie działać to oddajesz do serwisu. Ja na temat swojego wogóle nie czytałem opinii. Dali za złotówkę i działa do tej pory. Raz tylko mi się zawiesił i musiałem baterię wyciągać.
Maras Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 niby tak ale co mi z takiego telefonu co bedzie caly czas w serwisie a ja bede musial uzytkowac inny
chudineze Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mam prośbę jakby ktoś miał namiary na programik "chemist" za free to prosiłbym linka na PW
lapek85 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Panowie a wiecie za co odpowiedzialny jest Quick Start po wpisaniu kodu *#0228# ???
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Panowie, Samsung ostatnio wprowadził mylną politykę i modele wydawane przez ostatnie 1,5 roku nie oznaczają wcale że jest lepszym i ulepszonym bliźniaczym modelem, S2 plus ma połowę mniej pamięci, core plus jest zdecydowanie gorszy od normalnego core'a, również trend plus mimo lepszych parametrów na papierze chodzi wolniej.. Marketing jednym słowem, czasy Galaxy S plusa się skończyły bo wtedy człowiek widział że kupił ulepszony model. Trenda plus nie wprowadzam do swojej oferty ponieważ ''zwykły'' trend bardzo dobrze się sprzedaje. Nastukane z S3.
Rekomendowane odpowiedzi