Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak rozwijacie z gory ten pasek to w prawym gornym rogu sa takie kwadraciki. Jak w to wejdziecie to tez bedzie opcja Wiele Okien

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też tego nie mam u siebie pomimo włączonej funkcji ''wiele okien'' coś zj***li :decayed:

Choć tego w ogóle nie używałem.

Opublikowano

A ja właśnie używałem intensywnie i mnie teraz wku... bo muszę sobie przemeblować ekrany, bo nie mam szybkiego dostępu do gmail galerii i youtuba :kwasny:

Opublikowano
A jak rozwijacie z gory ten pasek to w prawym gornym rogu sa takie kwadraciki. Jak w to wejdziecie to tez bedzie opcja Wiele Okien

To jest tylko skrot do tego, o czym pisalem wczesniej :smiley:

Opublikowano

To sobie ustaw na pierwszej głównej stronie, ja tak wszystkie apki najczęściej używane mam ustawione :wink:

Opublikowano

Mistrzu :slina:

:grin:

Burzy to moją całą koncepcję. Wracam do N6310i

Opublikowano

A wie ktoś dlaczego jak siedzę 2m od routera w tel mam ściąganie tylko 2mb a w laptopie normalnie 8mb? Czym to jest spowodowane?

Opublikowano

Tym ,że masz Sony :P

Opublikowano

Dajcie już spokój fanboje samsunga ;) na sgs2 tez są dziwne wahania prędkości neta i nie czaje czemu

Opublikowano

Guptoki z was :grin:

Opublikowano

Polecam Fife 14 :D Jak na grę na telefon to kozak!!!

Opublikowano

z tym paskiem wiele okien tez miałem przygodę.

Należy na chwile zmienic tryb ekranu startowego na tryb ułatwienia. Włączyć opcję wiele okien i znowu wrócić do trybu standardowego. Po tym zabiegu wszystko działa normalnie.

Opublikowano
z tym paskiem wiele okien tez miałem przygodę.

Należy na chwile zmienic tryb ekranu startowego na tryb ułatwienia. Włączyć opcję wiele okien i znowu wrócić do trybu standardowego. Po tym zabiegu wszystko działa normalnie.

:banan:

Dzięki.

W końcu normalnie mogę funkcjonować.

Opublikowano

spoko :)

pomimo, że tego też nie używam to denerwowało mnie, że po prostu nie działa.

Jako ciekawostka wam powiem, że w 4.3 jak się dwoma palcami zsunie belke z góry to się pokazują wszystkie opcje. No chyba, że to już wiecie :wink:

Opublikowano

Ja już śmigam na KitKat 4.4.2 :kox: na razie pierwsze testy, ale przez noc na wł. wifi pobrał tylko 4% baterii :naughty:

Opublikowano
Ja już śmigam na KitKat 4.4.3 :kox: na razie pierwsze testy, ale przez noc na wł. wifi pobrał tylko 4% baterii :naughty:

Co się zmieniło widocznego w porównaniu do wersji 4.3??

Opublikowano
Ja już śmigam na KitKat 4.4.3 :kox: na razie pierwsze testy, ale przez noc na wł. wifi pobrał tylko 4% baterii :naughty:

Co się zmieniło widocznego w porównaniu do wersji 4.3??

Sporo, bo 4.3 to jeszcze Jelly Bean, tak samo jak 4.1 i 4.2.

4.4 Kitkat to już nowy system, ale jak zawsze przecietny użytkownik niewiele zmian zobaczy. Od strony programistycznej jest to pierwszy system, który przymierza sie do porzucenia dalvika na rzecz nowej technologii ART. :wink:

Dla większości niech będzie to mocno odświeżony interfejs.

Opublikowano
Ja już śmigam na KitKat 4.4.2 :kox:

A nie przypadkiem 4.4.2 :question::decayed:

Opublikowano
Ja już śmigam na KitKat 4.4.2 :kox:

A nie przypadkiem 4.4.2 :question::decayed:

A jak pisze :decayed: