jihaad Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Nie wiem jak S2, ale ja sam mam wersje beta i wolę ją zdecydowanie od fabrycznego softu.
KOval81 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Kwestia przyzwyczajenia. Używam Cyanogenmoda 11, który oparty jest na czystym AOSP 4.4 jak w Nexusach i NIGDY nie wrócę po dobroci do nakładki Samsunga. Jihaad na czum masz zainstalowany CM11 ? Wiesz moze czy na s2 jest już stabilny ? Wysłane z mojego GT-I9100 Ja mam u siebie CM11 i chodzi bardzo fajnie - szybko, minimalistycznie i bez problemów jak na chwile obecną. Fakt, że testuję go od wczoraj dopiero, ale oznak żadnych nie ma Z tego, co wiem, to nadal jest beta, ale spokojnie daje radę - praktycznie co godzina można jakieś aktualizacje ściągać, więc chłopaki z CM się starają.
disem Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 KOval81 masz na s2 ? Wysłane z mojego GT-I9100
KOval81 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Tak - na S2, takim, jakiego, jak widzę również używasz KitKat 4.4 .
michail55 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Jak to jest z ta automapa Wysłane z kosmosu Michail będziesz u mnie w środę po telefon to nie gadaj jak jest z tą automapa tylko Ci wrzucę najnowszą Widzisz mialem byc lecz spalem przed nocka ale bardzo dziekuje za tel jest za***isty he. Wpadne jakos napewno
mariuszsmietana Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Pany kto pomoze? Telefon jest zablokowany. Haslo jak i login nie znany. Nikt nie pomyslal zeby sobie zapisac. Telefon corki od znajomej. Da rade cos ruszyc w domu czy tylko serwis?
mariuszsmietana Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Załóż nowe konto Google. Tylko czy to cos da? Czy poprostu trzeba wprowadzic dane starego konta? Sprobuje:facepalm: Gimbusy:facepalm::facepalm:
szakal222 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 wpisz google model telefonu i jak zrobic wipe lub ustawienia fabryczne u mnie w samsungu jest power +vol up+home co tel to rozna kombinacja
mariuszsmietana Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 wpisz google model telefonu i jak zrobic wipe lub ustawienia fabryczne u mnie w samsungu jest power +vol up+home co tel to rozna kombinacja Dobra dzieki:wink: podjechalem do serwisu. Da dyche sprawa rozwiazana:wink:
mariuszsmietana Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 mogles samemu i co wipe robili Wolalem nie grzebac. Nie wiem co robili. Kazal przyjsc za 15 minut wiec poszedlem na zakupy:wink:
szakal222 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 tym raczej fona nie uwalisz .chyba ze zrobisz jak ja pomylke softa przy wgrywaniu odinem .plyta papa powiedziala
Młody_drog Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Miał ktos do czynienia z xperią compact? Specyfikacja jak Z1 ale dużo mniejsza
majkel20 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Miał ktos do czynienia z xperią compact? Specyfikacja jak Z1 ale dużo mniejsza Wyswietlacza nie ma full hd
bialy986 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Po aktualizacji Tapki,aplikacja się zawiesza i potrafi wyjść do systemu.Telefon SE Neo V.Ktoś ma podobnie albo wie dlaczego tak się dzieje?Nie można normalnie przeglądać forum w czasie pracy.
szakal222 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 zainstaluj jeszcze raz z google play .ale wczesniej odinstaluj biezaca wersje
KOval81 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Panowie - mam mały dylemat. Szykuje mi się wzięcie telefonu i w ramach "szaleństwa" mam nieograniczony wybór i mogę sobie popuścić ułańską fantazję Telefony z T-Mobile jakie mnie interesują to: HTC One IPhone 5S Galaxy NOTE 3 Galaxy S4 LG G2 Wszystko, do wyboru, do koloru - ja skłaniałem się do tej pory do HTC One, bo chodzący mi po łebku Note 3 jest że tak powiem, mało poręczny. Co Panowie fachmani myślicie na ten temat ? Może srajfon, ale tu pewności nie mam i jakoś 4S mi bardzo leżał, ale męczyło mnie kilka rzeczy, m.in. synchronizacja z androidami, zgrywanie kontaktów, itp.
Rekomendowane odpowiedzi