soolek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Oooo, to widzę, że Plus był chyba pierwszy... Ja mam od jakiegoś miesiąca chyba, możesz wcześniej.
Onkel Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 NA sgs3 pierwszy dał t-mobile. Jakie używacie etiu ochronnę na s3 i s4??
Dev Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Gdzie mozna znalesc kondona do S3 na powiekszonej bateri bo moj tel wyglada jak po wojnie
Onkel Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 @endriu używasz takiego pokrowca? Nie wypada telefon po czasie. Kiedyś miałem podobny. Po kilku tygodniach telefon wypada z niego jak wyciągnąłem odwrotnie ...
endriuu Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Devast Diztronic http://tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&cPath=42_68&products_id=328 I Zoogue http://www.zoogue.com/galaxy-s3-social-case/ Mietek nie wypada. Mialem kiedys taka typowa wsuwke i wypadal. Tu w srodku jest zamsz i swietnie trzyma a do tego czysci wysw przy wyciaganiu.
Dev Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Jeszcze mi podpowiedz jak to sciagnac do Polski
endriuu Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 No wiec Zoogue bylo na alledrogo jeszcze niedawno ale juz nie widze. Jedyna opcja kupic zwyklego kondoma i wygrzac we wrzatku po czym szybko nalozyc to sie zwulkanizuje
lapek85 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Panowie, a powiecie mi jak zrobić FULL WIPE w S3? tak krok po kroku:wink:
endriuu Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Wylacz telefon. Wlacz go kombinacja klawiszy Vol Up+Home+Power. Zaznacz Wipe data/Factory reset za pomoca przycisku Volume Down i zaakceptuj Power. Czekaj az sie wykona. Zaznacz Wipe Dalvik Cache. Wykonaj. Zaznacz YES delete all user data. Wykonaj. Zaznacz Reboot system now. Wykonaj.
Tzieland Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Pablo podrzuć linka do swojej oferty telefonów
Dev Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Wylacz telefon. Wlacz go kombinacja klawiszy Vol Up+Home+Power. Zaznacz Wipe data/Factory reset za pomoca przycisku Volume Down i zaakceptuj Power. Czekaj az sie wykona.Zaznacz Wipe Dalvik Cache. Wykonaj. Zaznacz YES delete all user data. Wykonaj. Zaznacz Reboot system now. Wykonaj. Co to robi ???
endriuu Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Chcesz sprzedac telefon - wipe jak znalazl jest wtedy. Podobnie jak sie wazy system - tylko wipe.
ra.vi Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Panowie mam problem z galaxy s advance bateria mi szaleje. Sam sie wyłącza po ponownym zalaczeniu wskazuje wyladowana baterie podczas gdy przed chwilą była pełną? Bateria do wymiany?
Tzieland Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Mialem to samo w Wave. Prawdopodobnie bateria. Ja nie wymienialem bo sprzedalem ale w tamtym czasie czytalem ze to wlasnie jest problemem
endriuu Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Zrob wipe (patrz kilka postow wyzej). Moze wgraj przy okazji stockowego 4.1- no chyba ze masz. Jesli to nic nie da - bateria do wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi