talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 konkurencja dla flagowców... ma kosztować 1100 zł :naughty:
Tzieland Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 konkurencja dla flagowców... ma kosztować 1100 zł :naughty: Wygląda super i chwalą go w każdym filmiku na YT Poza tym ma cyanogena
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Chłopaki chce mojej Martynie kupić tableta... głównie do grania przejrzenia neta itp. ostatniego którego dostała ( pentagram tab 7 ) rozwaliłem o podłoge... teraz ma urodziny i postanowiłem, że jej zakupie coś. W oko wpadł mi taki o to sprzęt Kiano Elegance 8 by Zanetti 3G - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD co o tym sądzicie ?
machina Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tego spotka taki sam los:decayed: Lepiej dołóż kilka setek i kup coś lepszego:wink:
POWER-KRIS Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jeżeli rozbiłeś tamten za muła to ten będzie następny. ;-) W sumie to tylko Samsung, Sony, Lenovo, Dell z min. 1.5GB ramu do czegoś się nadają.
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 nie, spadł mi poprostu:decayed:
jihaad Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 nie, spadł mi poprostu:decayed: No to miałeś szczęście. Teraz kup jak Krzysiek radzi, ewentualnie Asusy i Nexusy do tego.
talib1990 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Bawilen sie tym kiano i czytalem opinie to jak zaa ta kase to jest podobno spoko. Do zagrania i przejrzenia www musze wydac na tabsa tysiaka ? Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
mateo1597 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Panowie, ktoś z Was posiada już nowego Htc One M8 ? Jak wrażenia ? Dość mocno mnie interesuje ten model
jihaad Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 @talib, nie musisz tysiaka. Taby, o których pisaliśmy, to 500-700 zł. Używa ktoś ROMów bazowanych na AOSP na Samsungu S3?
KANAL Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Na AOSP jest CyanogenMod? Jesli tak to ja uzywam... w wersji ostatniej CM11 z kwietnia.
jihaad Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Tak. Jak ze stabilnością? Czy wszystkie funkcje działają bez problemu? Radio, NFC itp.?
KANAL Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jest stabilny, nie zauwazylem zadnych problemow pod tym wzgledem. Bateria trzymala do d*py. Dopiero po wrzuceniu FIX'a jest jak na stock'u. Radia FM nie ma w ogole, NFC nie sprawdzalem. Przede wszystkim w porownaniu do STOCK'a jest mega szybki i plynny. BT dziala bez problemu, WiFi rowniez, router WiFi tez. W STOCKu przy tak duzym ekranie DPI 320 mnie rozwala... tutaj za pomoca texdroider_dpi mozna ustawic nizsze DPI przez co w koncu ekran wyglada jak nalezy. Dodatkowo polecam GravityBox - bardzo duzo ustawien i funkcji przydatnych w codziennym uzytkowaniu. Np latarka ktora sie zalacza przy dluzszym przytrzymaniu klodki kiedy chcemy odblokowac klawiature. Dialer uruchamia sie praktycznie natychmiast po nacisnieciu. Ja polecam przeciadke ze stocka akurat radia FM nie uzywam... wole TuneIn Radio.
jihaad Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Spoko, używam CM na SGSA i wiem sporo o nim. Szybkość i prostota jest nieporównywalna do Samsungowego ROMu. W sumie chodziło mi o NFC i FM, bo u mnie ze względu na nieudostępnienie kodów przez Samsunga (Novathora) z tym jest największy problem, a słyszałem, ze z kodami źródłowymi do S3 jest podobnie. Gravityboxa nie używam, bo czasem zakłóca działanie pewnych funkcji i działa tylko na dalviku. Dzięki, chodziło mi tylko o opinię, czy różnica między stockiem, a CM jest podobna jak w przypadku mojego telefoniku i wygląda, że jest. PS. Rozumiem, że używasz CM 11?
KANAL Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Tak, uzywam CM11 na KitKacie, wczesniej mialem CM10 wersje finalna i nawet bardziej mi podchodzila... zmienilem bo mialem problem z bateria. Okazalo ze kazdy ROM na AOSP ma bug'a i wystarczy wrzucic FIX'a. Nie chce mi sie teraz wracac do CM10 i narazie zostaje z 11.
jihaad Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Zaraz ogarniam temat i wrzucam CM 11. Odkąd na mój telefon wyszedł nieoficjalny Kitkat, na wcześniejsze wersje już nie mogę patrzeć. ---------- Post dopisany 01-05-2014 at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany 30-04-2014 at 19:10 ---------- Wrzucony ostatni snapshot M5 z kwietnia. Telefonik oczywiście zaje***cie przyspieszył. Skonfiguruję wstępnie, zrobię backup i wypróbuję jeszcze ArchiDroida na Kitkacie.
KANAL Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Baterie na czystym CM11 moze Ci wcinac "w oczach"... wrzuc FIXa z poziomu Recovery - After_Call_Battery_Drain_Fix_For_i9300_V5.zip ... tak sie nazywa pliczek ktory u mnie dziala Jesli nie znajdziesz w sieci podaj maila to Ci wysle.
jihaad Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Znajdę, dzięki. Do szybkiego znikania baterii jestem przyzwyczajony na szczęście. ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- Już: xda-developers - View Single Post - [V5][FIX][CM][OMNI][ALL AOSP]Bug Fix : After call battery drain in AOSP is fixed
Carire Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Panowie jakie aplikacje polecacie do czyszczenia pamięci? Jakas dobra apka dotycząca baterii która wydłuży jej prace i dobra pogoda+ widzecik jej ?
POWER-KRIS Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Do czyszczenia tylko to się nadaje. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=pl&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dclean+master A dodatkowo to. W wersji pro jest super. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm&hl=pl&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsd+maid
Rekomendowane odpowiedzi