POWER-KRIS Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ktoś coś wie na temat Tapatalk. Miałem Pro i kicha się pierniczy, brak aktualizacji. Musiałem zainstalować zwykły a nawet Pro juz nie ma na Google Play. [emoji84] Tapatalk Sony Xperia.
POWER-KRIS Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Prosz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity
Mi1 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Na razie to spekulacje, ale kto wie czy Google nie pokaże niedługo Andka 5.0 Android 5.0 coraz bliżej? - Instalki.pl
talib1990 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Auto mapa to tylko na PL. Na zachodzie to syf. Lepszy Tom Tom itp. Tapatalk Pro Sony Xperia™ Krzysiek jak syf??? Automapa ma licencję na bazę adresową tą samą co Garmin, Becker czy Navigon bo mają od jednego z dwóch głównych dostawców map na świecie, czyli firmy Navteq AutoMapa :: AutoMapa wybrała mapy firmy NAVTEQ, jako uzupełnienie swoich map Polski. Mapy NAVTEQ zapewnią pokrycie 43 krajów Europy Drugi największy konkurent dostawcy map to firma Tele Atlas i z niego korzystają firmy TomTom, Clarion czy Mio, przez 3 lata pracy w Media Markt ponad 200 osobom wgrałem mapę AM na europę i każda która jechała na najaktualniejszej mapie nie skarżyła mi się że zabłądziła w europie. P.S - TomTom jest od wielu lat liderem na wyspach, ma tam największą bazę dodatkowych punktów POI czy kodów kreskowych. ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- Samsung Galaxy S3 NEO - czyli KitKat w S3 To jakaś kpina :facepalm: Zgadzam się z opinią, że za granicą AM to syf.. jadąc jakiś czas temu do DE Automapa chciała jechać jakimiś debilnymi landówkami a navi w radiu Pionnera mówiło tylko " zjedź z autostrady" " wjedź na autostrade " a dodam, że było zaznaczone aby była droga szybka i z autostradami
POWER-KRIS Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 No właśnie. Kto jeździł ten wie. A kto jeździ i chwali niech obok Tomka postawi i porówna. ☺
Mi1 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Za granicą TomTom wypada bardzo dobrze i raczej z niego nie zrezygnuję. Jednak w kraju potrafi mnie wyprowadzić w pole, więc zawsze biorę nie niego poprawkę. Ostatnio we Wrocku musiałem skorzystać z nawigacji via Google Maps, bo TT nie mógł odnaleźć wybranej ulicy. Nieczęsto, ale się zdarza. Poza krajem TT sprawdzał się praktycznie wszędzie i polecam.
POWER-KRIS Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Też to wiem więc mam AM, TT, NE i Yanosika w aucie. TT tylko na zachodzie używam.
Mi1 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Google wypuściło Andka 4.4.4. Zmiany związane z bezpieczeństwem. Do poczytania: Google udostępnia Androida 4.4.4! - Instalki.pl
mateo1597 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Panowie ktoś poradzi jak w S5 włączyć usuwanie polskich znaków w smsach ? Coś nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji ...
bediks Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pany potrzebna pomoc Tablet trak tpad 9763 najpierw system się spiprzyl w taki sosob ze jeszcze się uruchamiał ale nie do końca bo wyskakiwał monit ze niestety coś tam nie działa, po kilkukrotnym resecie padło całkiem, po włączeniu pokazuje się ekran startewy trak , dalej już nie idzie, nawet ikony andka nie laduje System był 4.1 I teraz tak jak na nowo postawić system, poptrzebuje instrukcji krok po kroku programy linki download no wszystko Zanim się system posypał na maxa to wpisywałem frazy odnosnie tych nie uruchamiających się programów i czytałem ze to wina programu startującego i ze trzeba zainstalować inny jakiś Pomożecie ?
Mario22 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Głupie pytanie i prośba o mądrą odpowiedź ... a mianowicie czy jest jakaś aplikacja na andka która zrobi z mojego note 2 transmitter samochodowy czyli puszczanie muzyki z telefonu na zasadzie działania transmitera ???
POWER-KRIS Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Niestety nie. Musisz jabry zestaw głośnomówiący kupić. http://forum.android.com.pl/f31/telefon-jako-transmiter-fm-375843/ Jabra http://www.jabra.pl/Products/Speakerphones/JABRA_FREEWAY/Jabra_FREEWAY
PABLO Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Głupie pytanie i prośba o mądrą odpowiedź ... a mianowicie czy jest jakaś aplikacja na andka która zrobi z mojego note 2 transmitter samochodowy czyli puszczanie muzyki z telefonu na zasadzie działania transmitera ??? Mario, fanboy "japka" odpowiedział by Ci: "z Nota 2 możesz sobie zrobić tacke do krojenia chleba" A serio to kup na allegro transmiter za 15zł i po problemie
wladi Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Nie polecam transmitera bo naprawdę strasznie słabą jakość muzyki daje, no chyba że komuś to nie robi i chce mieć tylko coś żeby brzęczało:decayed:
POWER-KRIS Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 A ja polecam, ale uciąć słuchawki, zarobić wtyczki i podłączyć do radia przez aux. Chodzi super. Co do jabry to sprzęt klasa. Miałem wersje starsza jeszcze jajko i była lepsza od zestawu SE.
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Panowie, pomóżcie. Mam Samsunga Galaxy S3 i od półtora tygodnia co chwilę wyskakuje mi komunikat "w trakcie pobierania wiadomości głosowej wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później". Byłem w Playu i Baba wyłączyła mi pocztę głosową ale to okienko znowu wyskakuje
POWER-KRIS Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jeżeli ktoś używa GG, Skype itp polecam aplikacje IM+ wszystko w jednym. A na misiaczki konkurencja Yanosika od NaviExpert czyli Rysiek. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.naviexpert.rysiek
Mario22 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Głupie pytanie i prośba o mądrą odpowiedź ... a mianowicie czy jest jakaś aplikacja na andka która zrobi z mojego note 2 transmitter samochodowy czyli puszczanie muzyki z telefonu na zasadzie działania transmitera ??? Mario, fanboy "japka" odpowiedział by Ci: "z Nota 2 możesz sobie zrobić tacke do krojenia chleba" A serio to kup na allegro transmiter za 15zł i po problemie Słaba jakość ...
bediks Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pomze ktos ? Z tym wgraniem andka na nowo ?
Rekomendowane odpowiedzi