Damian Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Eozwaliłem wczoraj szybkę w S3 i lekko obudowe. Koleś w mieście krzyknął mi 500zł za ori obudowe z wymianą. Zna ktoś tańsze miejsce?
dudas307 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Góra 50zł jak wyświetlacz cały i będziesz robił sam.
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Eozwaliłem wczoraj szybkę w S3 i lekko obudowe. Koleś w mieście krzyknął mi 500zł za ori obudowe z wymianą. Zna ktoś tańsze miejsce? Jeśli dotyk działa i wyświetlacz jest ok to można samą szybkę wymienić, u mnie w Krakowie chłopaki za 200zł naprawiają. ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Góra 50zł jak wyświetlacz cały i będziesz robił sam. Za 50zł to zamiennik i nie polecam się bawić w takie rzeczy. Dość się nasłuchałem od chłopaków ode mnie z serwisu, jak to działa i z jakością..
Damian Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Eozwaliłem wczoraj szybkę w S3 i lekko obudowe. Koleś w mieście krzyknął mi 500zł za ori obudowe z wymianą. Zna ktoś tańsze miejsce? Jeśli dotyk działa i wyświetlacz jest ok to można samą szybkę wymienić, u mnie w Krakowie chłopaki za 200zł naprawiają. ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Góra 50zł jak wyświetlacz cały i będziesz robił sam. Za 50zł to zamiennik i nie polecam się bawić w takie rzeczy. Dość się nasłuchałem od chłopaków ode mnie z serwisu, jak to działa i z jakością.. Pablo dotyk działa i samą szybkę bym wymienił. Jakbym Ci to wysłał to ogarnął byś mi to?
bialy986 Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Taki przypadek z Sony M2: Telefon leżał na stole,zaczął dzwonić,nie było widać kto i nie było możliwości odbioru połączenia.Wyświetlacz ciemny,telefon nie reaguje na nic,nie można włączyć.Po podłączeniu do ladowarki laduje się. Co sięmogło stać tydzień po kupnie? Wysłano z Tapki.
bialy986 Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Telefon zamknięty,bateri nie można wyjąć. Wysłano z Tapki.
rybus85 Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 O Sony wiele złego słyszałem od gościa który robi w serwisie Miałem już Samsungi(S1,S2,S3mini,ojca S4 i S5).Zastanawiałem się nad Motorolą Moto G(ale kiepskawa jest trochę...) i LG G2 mini.No i wybór padł na GoClever Insygnia 5.No i telefon mnie rozj..ał.Jest kozak w cholerę i nie widzę sensu płacenia za fona 1500zł + Nie licząc Amoleda(który w pełnym słońcu przegrywa z IPS,ale z drugiej strony ma duuużo lepsze kolory),fajnych apek dedykowanych pod telefon, tandetnego plastiku i spasowanie elementów to Samung nic nie oferuje Odnośnie pękniętej szybki to koledze w Sony Z zaśpiewali z 3 michy temu 1k za wyświetlacz!!!I nie znalazł taniej Teraz chyba 500-600zł
bialy986 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 M2 do kompa i aktualizuj. Sprawdzilem,nie da rady.Telefon na nic nie reaguje,święci się tylko dioda że zasilanie dochodzi. Dziś chyba pójdzie do salonu z reklamacja,mam nadzieję że dadzą zastępczy fon bi ubezpieczenie wykupilismy. Wysłano z Tapki.
POWER-KRIS Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Pod pokrywą karty Micro SD masz Micro Wyłącznik naciśnij i przytrzymaj np długopisem. Nie ma za co. ☺
bialy986 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Mistrzuniu,działa :-D Dzięki serdeczne.Ciekaw jestem tylko jaki był powód że się zwiesił telefon.Kumpel miał to samo w M2.Oddał do serwisu i ponoć nowego softa mu wgrywali.Choć wątpię w to,może zrobili to samo co Ty podpowiedziałeś. Wysłano z Tapki.
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Pablo dotyk działa i samą szybkę bym wymienił. Jakbym Ci to wysłał to ogarnął byś mi to? U mnie chłopaki całość wymieniają nie kleją samych szybek niestety dlatego takie osoby odsyłam do C.H Wanda w Krakowie i Łukasz_MK2 od nas z forum 2 razy u nich robił szybkę do S3 za 200zł bo 2 razy mu upadł ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ---------- biały w takich przypadkach również trzeba zrobić hardreset, przytrzymujesz przycisk power, głośność w dół lub górę, ja zawsze wszystkie 3 naraz trzymam i telefon odpala
bialy986 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Pablo,Twoja metoda też działa ;-) To jest to samo co Kris podpowiedział,czy to resetowanie różni się trochę? Wysłano z Tapki.
POWER-KRIS Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 PABLO a tym ukrytym microstykiem nie robi resetu? Jeszcze nie musiałem kombinować wiec nie znam całkowitego efektu, ale myślałem ze dlatego go schowali.
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 W tym modelu nie sprawdzałem hardresetu, więc możliwe że jest tak jak mówisz. Teraz znalazłem SmartTipsNTricks: How to Hard Reset Sony Xperia M2 Using Buttons Wziąłem z półki teraz M2jke i faktycznie ma tam taki żółty otwór OFF, w innych modelach tego nie widziałem.
Mi1 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Przerywnik... Uwaga na tego typu dziadostwa: Trojan na Androida wykrada dane kart kredytowych! - Instalki.pl ! Na razie info ogólne.
Filutek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam Wie może ktoś jak posegregowac zdjęcia na tel. Note 3. Idzie utworzyć folder wybrać fotki i dalej nic się nie da zrobić. Pomocy
Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jak już masz zaznaczone foty to na dole guzik opcji i w menu masz 'przenieś' by Note2
Filutek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mam nowy folder później wybieram foty i na folderze pisze przeciągnij tutaj no próbuje klikam, naciągać, przeciąga i nic tam gdzie wybrałem foty robi się czarno i tyle. Na guzik opcji naciskam i nic się nie dzieje. Udało się dzięki. A idzie zablokować jakiś folder np. hasłem
Rekomendowane odpowiedzi