Krzysztof Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja się zastanawiam nad wyjściem z obozu Androida do... Apple czyli: iP4, iP4s lub jesienna 5. Ktoś robił ostatnio taki skok?
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Pany, polecicie jakiś dobry program do monitorowania programów pod kątem zużycia baterii? co jakiś czas mi się włącza wyświetlacz jak tel jest zablokowany i nie wiem co go "wybudza"... a z ciekawostek mojego ojca SGS II trzymał od ponad pół roku ok. 24 - 30 godzin, a teraz od paru ładowań trzyma spokojnie 3 dni (max 5 dni) oczywiście nic nie wgrywał i nic nie usuwał... i też mnie ciekawi o co chodzi
PABLO Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Pany, polecicie jakiś dobry program do monitorowania programów pod kątem zużycia baterii? co jakiś czas mi się włącza wyświetlacz jak tel jest zablokowany i nie wiem co go "wybudza"... a z ciekawostek mojego ojca SGS II trzymał od ponad pół roku ok. 24 - 30 godzin, a teraz od paru ładowań trzyma spokojnie 3 dni (max 5 dni) oczywiście nic nie wgrywał i nic nie usuwał... i też mnie ciekawi o co chodzi Musisz po kolei odinstalowac aplikację które instalowałeś, na pewno któraś z nich powoduje to "wzbudzanie" sprawdzane na różnych modelach. ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- Ja się zastanawiam nad wyjściem z obozu Androida do... Apple czyli: iP4, iP4s lub jesienna 5. Ktoś robił ostatnio taki skok? Hmmm raczej robią teraz w druga stronę z Iphona 4s na np. SGS 3 lub One X Albo poczekaj do Października/Listopada na 5:wink:
tezet627 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Pany pomocy! Kupiłem w google play max payna i podczas sciagania plików data wyskakuje mi komunikat: "could not download data please make sure you have an active internet connection" Połączenie z internetem oczywiście mam, miejsce na karcie jak i w fonie tez...
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Pany pomocy! Kupiłem w google play max payna i podczas sciagania plików data wyskakuje mi komunikat: "could not download data please make sure you have an active internet connection" Połączenie z internetem oczywiście mam, miejsce na karcie jak i w fonie tez... 1. Zarządzaj aplikacjami. 2. Znajdujemy zainstalowaną aplikację Max Payne. 3. Klikamy na znalezioną aplikację i wybieramy opcję przenieś na kartę pamięci SD. 4. Wracamy do menu i odpalamy aplikację. 5. Teraz powinno nam się ładnie ściągnąć. U mnie śmiga aż miło Jak to ogarniesz to polecam usunąć niepotrzebne pliki bo gra waży prawie 1,33GB a po zabiegu tylko 550MB. Aby zmniejszyć wielkość zajmowanych plików na karcie można spokojnie usunąć te pliki (oczywiście jeśli używamy wyłącznie języka ang. w grze): MaxPayneSoundsFrenchv2.msf MaxPayneSoundsGermanv2.msf MaxPayneSoundsItalianv2.msf MaxPayneSoundsJapanesev2.msf MaxPayneSoundsSpanishv2.msf MaxPayneSoundsRussianv2.msf x_french.ras x_german.ras x_italian.ras x_japanese.ras x_spanish.ras x_russian.ras z folderu Android\data\com.rockstar.maxpayne\files\MaxPayne Uwaga! Ważne, aby gra już wcześniej była uruchomiona z pełnymi plikami SD.
Krzysztof Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Jednak zostałem w obozie Androida.. Wysłane z HOX.
PABLO Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Jednak zostałem w obozie Androida.. Wysłane z HOX. Bardzo dobrze Witaj w rodzinie 4-rdzeniowców Dzisiaj zrobiona fotka i filmik 1080p, tak to wygląda u mnie w Galaxy S3.
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Aparat chyba taki sam jak w dwójce nie? Postarali się tu
PABLO Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Aparat chyba taki sam jak w dwójce nie? Postarali się tu Nie miałem SGS2 to nie mogę porównać ale ponoć poprawiona optyka w porównaniu z poprzednim. Jeśli jest różnica to nie wielka bo przecież SGS2 już robił dobre fotki.
Krzysztof Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Jednak zostałem w obozie Androida.. Wysłane z HOX. Bardzo dobrze Witaj w rodzinie 4-rdzeniowców http://mariuszn.com/tmp/23/230538_20120713_124447.jpg Dzisiaj zrobiona fotka i filmik 1080p, tak to wygląda u mnie w Galaxy S3. W zasadzie 5.. Najbardziej podoba mi się ekran. Wreszcie coś widać:> Wysłane z HOX.
PABLO Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Hehe no tak mają tam jeden jakiś dopalacz Poszło z SGS 3
julo23 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Działa komuś android z RNS-E przez BT ? Nie ma żadnych problemów np. z Książką w telefonie ?
tezet627 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Pablo dzięki gra śmiga.... Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Krzysztof Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Hehe no tak mają tam jeden jakiś dopalacz Poszło z SGS 3 Przetestuj sobie swype beta.. nowy wymiar klawiatury. Osobiście uważam ją za najlepszą ;-) Wysłane z HOX.
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Kiedys probowalem tym swype pisac ale to zbyt skomplikowane dla mnie haha Sent from my GT-I9100
PABLO Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Przetestuj sobie swype beta.. nowy wymiar klawiatury. Osobiście uważam ją za najlepszą ;-)Wysłane z HOX. Sprawdzę później jak coś ale wole proste i skuteczne klawiatury:decayed: Dla płci pięknej rewelacja Red Samsung Galaxy S III Comes to AT&T On July 29 Wysłane pocztą za pomocą gołębia
Piechol Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Działa komuś android z RNS-E przez BT ?Nie ma żadnych problemów np. z Książką w telefonie ? na SGS II z ICS śmiga, jak kontakty są w pamięci telefonu:hi:
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Nagadaliście o tym Swype i właśnie włączyłem u siebie W sumie się da tym pisać, ciekawe jak z szybkością, pewnie kwestia wprawy
Krzysztof Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Nagadaliście o tym Swype i właśnie włączyłem u siebie W sumie się da tym pisać, ciekawe jak z szybkością, pewnie kwestia wprawy Kwestia wprawy. Najnowsza wersja(beta) działa rewelacyjnie. Nie wrócę już do standardowej klawiatury :-) Wysłane z HOX.
Rekomendowane odpowiedzi