Cuber Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witam Panowie, Dzis wracałem z Katowic i na autobanie przy 230km/h nagle siwy dym za mają fruką sie zrobił, brak mocy i podkreślam kłęby dymu.... ;( Autko zostało dzięki koledze TRZENIU odcholowane do ASO w Krakowie i teraz pytanie bo zapewne padło TURBO jakie wsadzić nowe ? Rozmawiałem z gosciem który regenruje Turbawki, zaproponował mi taką samą jaka mam tyle ze z wnetrznosciami od ARL-a co Wy na to ? Gwarancji daje 12 miesiecy , jak bedzie sie sprawiała taka turbawka? Trzeba bedzie zmieniac program itd ? Dzięki za podpowiedzi i sugestie ps wczoraj mielismy z kolegą Themonem robic logi u mnie bo coś ostatnio autko nie jedziło tak jak przedtem , nie zrobilismy i mielismy robic logi dziś a tu krach i d*pa blada.....
Tukan Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Jesli nie chcesz modów zakladaj AWX,Jesli chcesz cos mocniej BRD z 2,0TDI 170km jest p&p-ale ciezko dopasc,Jak zalozysz jakas hybryde z innymi wirnikami itp bedziesz musial zmieniac program,tylko dowiedz sie kto to zrobi bo nie kazdy bedzie chciał stroic hybrydusa
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Cuber , jutro znowu spróbuje zadzwonic do Daniela , dzisiaj nie odbiera telefonu Cóż jest Brynia - jest laweta jest Cuber- jest Trzeniu. hehe fajny text :th: wiesz Brynia... właśnie w takich momentach poznaje się prawdziwych przyjaciół :gwizdanie: zresztą mnie też kiedyś Cuber holował o 2 w nocy jak zalałem PB do TDI btw. ile Cię skasowali za lawetę? ;(
Cuber Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 no to wkońcu jak jest z turbulum z bebechami od ARL ? bedzie to chodzić czy nie bardzo ? bedzie trzeba zmieniac oprogramowanie czy nie ?
marcin j Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 uuuuu szkoda turbinki i stresu , ale teraz masz "pretekst" do poprawy wyników. no to wkońcu jak jest z turbulum z bebechami od ARL ? bedzie to chodzić czy nie bardzo ? bedzie trzeba zmieniac oprogramowanie czy nie ? Strojenie na nowo potrzebne wg mnie.
Flyer Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 cuber, ja bym na Twoim miejscu nawet kosztem czasu szukal wiekszego turbullum niz to, ktore miales. Kazde inne bedzie wymagalo korekty programu. Mocy nigdy za wiele
Jarol Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Tu masz turbo z wirnikami od ARL: http://www.allegro.pl/item325279955_tuning_turbina_passat_audi_1_9tdi_wirnikijak_w_arl.html Myśle że jak musisz zmieniać to taka turbina to minimum. Zmienisz jeszcze intercooler i 190km powinno być.
Iverson Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 jak masz zamiar zmieniac auto w tym roku, to nic bym nie rzeźbił, a jak Cubrowóz zostaje to mody jak najbardziej, i szedłbym w coś większego!!
Cuber Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 panowie, własnie zamówiłem turbawke z bebechami od Arl-a cena wydaje sie ze ok jutro przyjdzie i zostanie wsadzona do audika , jutro moze mi sie tez uda podkoczyc do Vtechu na korekte programiku, zobaczymy co to bedzie
Flyer Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Adam, pytaj Brynie na privie o takie rzeczy
Aydaho Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Adam, pytaj Brynie na privie o takie rzeczy ok ... wywaliłem ... sorrri za OT
Jarol Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 cuber jak wymienisz turbo to napisz jak się sprawuje taka hybrydka i ile dało się więcej wyciągnąć z auta.
Cuber Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 cuber jak wymienisz turbo to napisz jak się sprawuje taka hybrydka i ile dało się więcej wyciągnąć z auta. ;0 napewno sie podziele informacjami , wstepnie jestem umówiony na piatek do Vtechu na korekte programu i sie okaze co sie da io czy sie da cos wiecej niz to co było..... narazie to czekam na to Tubro jak na zbawienie bo ja bez audika to jak bez nóg ....
poziek Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 bez audika to jak bez nóg .... ten sam tekst słyszałem wczoraj jak mnie Brynia o pompa paliwa meczyła
Cuber Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 bez audika to jak bez nóg .... ten sam tekst słyszałem wczoraj jak mnie Brynia o pompa paliwa meczyła takie życie
alvaro Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 sorry za OT ale czy panuje jakiś wirus na forum ? Najpierw Bryńka teraz Cuber...
Cuber Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 sorry za OT ale czy panuje jakiś wirus na forum ? Najpierw Bryńka teraz Cuber... osttanio jeszcze Truogr :gwizdanie:
rzeźnik. Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 to może cuber jakiś spocik pod v tech ?
Cuber Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 to może cuber jakiś spocik pod v tech ? a co też będziesz?
rzeźnik. Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 no nie ale jakbyś powiedział kiedy tam będziesz a ja będe miał chwilę to potrzymał bym cię za ręke w tych ciężkich momentach nie wiem tylko czy w oświęcimiu w piątek nie wyląduje kólka montować .
Rekomendowane odpowiedzi