miron78 10 #1 Napisano 25 Czerwiec 2008 (edytowane) ZAPRASZAMY SERDECZNIEtel. do mnie w razie potrzeby - 608039891 Edytowane 23 Kwiecień 2016 przez Guregoru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czester 0 #2 Napisano 25 Czerwiec 2008 No w koncu moze beda spociki w Gliwicach bo tez sporo a4 jezdzi :> problem w tym ze od 2 nie ma mnie w Polsce do polowy Sierpnia, ale pomysl b dobry Jak wroce to napewno sie pojawie chyba zeby zrobic cos wczesniej :gwizdanie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron78 10 #3 Napisano 25 Czerwiec 2008 Czester nie żartuj że nie przyjedziesz na ten speclajny dzień do Gliwic - czyżbyś był pierwszą osobą która ma niewygodne A4 ............... :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban 0 #4 Napisano 25 Czerwiec 2008 Ja powinienem być moją nową furką . Tylko mam cały czas stare ramki i nie wiem czy po ostatniej zawierusze ( o której nic nie wiem ) będę mile widziany : :gwizdanie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pucek 6 #5 Napisano 25 Czerwiec 2008 heh wkońcu coś się dzieje w moich okolicach... spocik - no fajnie, tylko odrazu mówie że bez mapy nie jade:P heh nie mogłem znaleść tego głupiego FORUM:/ jeździłem i jeździłem i lipa, jakoś nie trafiłem, jedynie przypadkiem zajechałem do Areny, niewiem czy to miejsce będzie dobre <czyt. forum> czy może gdzieś indziej w bardziej spokojnym miejscu ale to już nie odemnie zależy:) więc wstępnie się pisze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron78 10 #6 Napisano 25 Czerwiec 2008 Ja powinienem być moją nową furką . Tylko mam cały czas stare ramki i nie wiem czy po ostatniej zawierusze ( o której nic nie wiem ) będę mile widziany : :gwizdanie: chętnie zobaczę Twój nowy nabytek - każdy jest mile widziany - ramki też mam stare ( czyli najlepsze ) bo to oznacza że już troche w klubie jesteś - niema potrzeby wymiany na nowe.No chyba że ktoś nie miał wcale i chce mieć :th: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuber 15 #7 Napisano 25 Czerwiec 2008 Mironku, z miłą chęcią bym przyjechał ale niestety 4-ty mi nie pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron78 10 #8 Napisano 25 Czerwiec 2008 Pucek nic się nie martw, postaram się wkleić dokładny dojazd a po drugie lecisz z mojej strony więc możemy podjechać razem.I jak wspomniałem na kolejne zlociki miejsce wybierzemy współnie właśnie na tym pierwszym naszym spotkanku - więc prosze mi się przygotować z geografi [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 11:05 _________________________________________________ Mironku, z miłą chęcią bym przyjechał ale niestety 4-ty mi nie pasuje jasna sprawa - wiem że napewno byś przyleciał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djkanar 0 #9 Napisano 25 Czerwiec 2008 Dziękuję za zaproszenie. Postaram sie być. :th: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek7676 0 #10 Napisano 25 Czerwiec 2008 Dzięki za zaproszenie postaram się być lecz nie wiem jeszcze jak będę pracował muszę w niuni jeszcze wymienić to i tamto i nie wiem czy do tego czasu sie z tym uporam pozdrawiam wszystkich oraz cały śląsk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron78 10 #11 Napisano 25 Czerwiec 2008 Super djkanar - jeżeli macie znajomych z A4 ( i nie tylko ) to oczywiście macie pełne prawo ich zaprosić [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 11:56 _________________________________________________krzysiek przywieź graty ze sobą to powymienia na zlociku - pójdzie szybciej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krismikolow 0 #12 Napisano 25 Czerwiec 2008 Witam i dziękuje za zaproszenie. Do Gliwic mam blisko i fajnie że są organizowane takie spotkania, ale niestety..Noga w gipsie i mnie ominie pierwszy spocik:( ;( Życze miłej imprezy i pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krisu 0 #13 Napisano 25 Czerwiec 2008 Przyjadę też, pod warunkiem że znowu podocieramy Twojego furaka... W końcu bogaty Gość jesteś to te trochę paliwka Cię nie zbawi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron78 10 #14 Napisano 25 Czerwiec 2008 Witam i dziękuje za zaproszenie. Do Gliwic mam blisko i fajnie że są organizowane takie spotkania, ale niestety..Noga w gipsie i mnie ominie pierwszy spocik:( ;( Życze miłej imprezy i pozdrawiam Mam avanta - przyjechać po Ciebie [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 12:54 _________________________________________________Krisu liczę że będziesz - niema innej opcji - zobaczysz moje nowe zmiany a i szklaneczke 98 dam Ci wyjeździć :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krisu 0 #15 Napisano 25 Czerwiec 2008 Witam i dziękuje za zaproszenie. Do Gliwic mam blisko i fajnie że są organizowane takie spotkania, ale niestety..Noga w gipsie i mnie ominie pierwszy spocik:( ;( Życze miłej imprezy i pozdrawiam Mam avanta - przyjechać po Ciebie [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 12:54 _________________________________________________Krisu liczę że będziesz - niema innej opcji - zobaczysz moje nowe zmiany a i szklaneczke 98 dam Ci wyjejździć :> Chwal się i to zaraz !! Jedną szklaneczkę, to nawet dobrze nie ruszę :> Negocjujmy - 3 szklaneczki ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron78 10 #16 Napisano 25 Czerwiec 2008 Negocjujmy - 3 szklaneczki ? .............2 - ale auto dostaniesz już odpalone[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 13:05 _________________________________________________no i tym sposobem mamy już drugą strone naszego wątku :notworthy: :th: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proton2 0 #17 Napisano 25 Czerwiec 2008 Hmmm ... ja bym się chyba wybrał. Miron78 jeśli zamieścisz dokładny plan dojazdu to się poważnie zastanowię Chyba, że jesteś w stanie gdzieś poczekać na obrzeżach i mógłbyś poprowadzić, to taka opcja też wchodzi w grę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron78 10 #18 Napisano 25 Czerwiec 2008 proton 2 - niema żadnrgo problemu , a nawet może się okazać że ktoś jeszcze pojedzie z Twojej strony, więc ten problem możemy dogadać na któtko przed zlotem [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 13:39 _________________________________________________chętnie oblukam Twoją B6 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krisu 0 #19 Napisano 25 Czerwiec 2008 .............2 - ale auto dostaniesz już odpalone 2,5 , odpalone i bez pasażera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibizab 0 #20 Napisano 25 Czerwiec 2008 Dzęki za zaproszenie - postaram się przyjechać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piterra 0 #21 Napisano 25 Czerwiec 2008 Dzięki za zaproszenie. Będę na 99%. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v2_driver 0 #22 Napisano 25 Czerwiec 2008 .... kurde na 99% w pracy ;( a może by tak na sobotę ??albo niedzielę?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sparki 0 #23 Napisano 25 Czerwiec 2008 No w końcu jakaś integracja sie szykuje Będe na pewno choćbym miał IKARUSEM przyjechać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcemsi 1 #24 Napisano 25 Czerwiec 2008 Dzieki za zaproszenie , pomyslimy pomyslimy , daleko nie mam pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor0111 0 #25 Napisano 25 Czerwiec 2008 Dziękuję za zaproszenie, ale piatek mi nie pasuje- jestem o tej godzinie jeszcze w pracy .Może kiedys w weekend się zobaczymy bo chętnie przyjechałbym poznać kolegów z klubu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boban 0 #26 Napisano 25 Czerwiec 2008 .............2 - ale auto dostaniesz już odpalone 2,5 , odpalone i bez pasażera Ja też się pisze bo ostatnio musiałem z tyłu jechac i mi Krisu wszystko przesłaniał Chciałem zaznaczyć że ostanio schudłem to niunia nie powinna sie zbytnio zachłysnąć moja osobą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czester 0 #27 Napisano 25 Czerwiec 2008 Czester nie żartuj że nie przyjedziesz na ten speclajny dzień do Gliwic - czyżbyś był pierwszą osobą która ma niewygodne A4 ............... :> Bardzo chetnie przyjade jak zrobicie zrzutke na prom i paliwko z Norwegii :> a tak serio to nie dam rady byc 4 lipca, chyba zeby zrobic spota np w ten piatek, ale nie bede wszystkich ustawial pod siebie... Najwyzej spotkamy sie w Sierpniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nao 0 #28 Napisano 25 Czerwiec 2008 Witam, Dziękuje za zaproszenie :> będę na 99% mam niedaleko, to przyjadę sie przywitać pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paolo 0 #29 Napisano 25 Czerwiec 2008 ja 4 lipca mam urodziny ale wpadne nastepnym razem...a raczej przyjade 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SerRoberto 0 #30 Napisano 25 Czerwiec 2008 Ja i mój brat ze swoimi A4 postaramy się przybyć i chętnie wszytskich poznamy :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach