Zonk_Maestro Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Witam mam problem z wymianą żarówek na podsufitce.. tzn dokładnie chodzi mi o pojedyńcze lampki. Jak zdjąć palstikowe okrągłe osłony nie uszkadzając niczego?? z góry dziękuję za odpowiedź
Hohe Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Musisz zdjąć cały panel, żarówki wymienia się od środka.
Zonk_Maestro Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 jest założony normalnie na zatrzaskach??
Hohe Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 W schowku na okulary jest jedna śrubka. Jak ją wykręcisz, to sam zejdzie.
Zonk_Maestro Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 ok dzięki bardzo
maciek70 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Wymieniłem ostatnio oświetlenie na ledy i minimalnie świecą przy zamkniętych drzwiach, co może być przyczyną? ma ktoś podobnie?
artek04 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Wymieniłem ostatnio oświetlenie na ledy i minimalnie świecą przy zamkniętych drzwiach, co może być przyczyną? ma ktoś podobnie? Tak , ja wymieniłem dzisiaj oświetlenie na diody i w kabinie oraz tablica rejestracyjna jest ok ,ale oświetlenie bagażnika po zgaśnięciu delikatnie się żarzy . Byłem przed chwilką spróbować te ledy z bagażnika i włożyłem jedną w miejsce oświetlenia kabiny z tyłu , o dziwo tam nie mrugają.... w bagażniku mam ledy te z samego dołu po lewej stronie http://postimg.org/image/dcznw7zft/ a oświetlenie kabiny z tyłu jak i z przodu mam te u góry po prawej stronie. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez artek04
bartoooh Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 trzeba zamawiac z potwietdzonevo zrodla....patrz ja dzis zamontowalem ledy of kolegi Tomnik z dwu letnia gwarancja...az mi sie tapicerka topi:P
am1985 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 witam.koledzy może napiszecie po koleji jakie LEDy i do czego...dzięki.
andynl Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 http://www.sklepledowy.pl/pl/p/AUDI-A4-B8-Avant-Zestaw-MAX-Oswietlenie-wnetrza-LED/911 Google nie gryzą
Love-AUDI Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) no ale w tym komplecie brakuje jeszcze 5 sztuk żarówek , 4 szt podświetlenie podłogi czyli 2szt przód + 2 szt tył oraz 1 sztuka podświetlenie schowka z przodu a w tytule pisze zestaw max Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Love-AUDI
Hohe Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 no ale w tym komplecie brakuje jeszcze 5 sztuk żarówek , 4 szt podświetlenie podłogi czyli 2szt przód + 2 szt tył oraz 1 sztuka podświetlenie schowka z przodu a w tytule pisze zestaw max Z tego co kojarzę, to w schowku i pod nogami są ori ledy więc nie trzeba zmieniać.
andynl Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 no ale w tym komplecie brakuje jeszcze 5 sztuk żarówek , 4 szt podświetlenie podłogi czyli 2szt przód + 2 szt tył oraz 1 sztuka podświetlenie schowka z przodu a w tytule pisze zestaw max Z tego co kojarzę, to w schowku i pod nogami są ori ledy więc nie trzeba zmieniać. W schowku mam u siebie zwykłą żarówkę ale pod nogi idą LED
Hohe Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 no ale w tym komplecie brakuje jeszcze 5 sztuk żarówek , 4 szt podświetlenie podłogi czyli 2szt przód + 2 szt tył oraz 1 sztuka podświetlenie schowka z przodu a w tytule pisze zestaw max Z tego co kojarzę, to w schowku i pod nogami są ori ledy więc nie trzeba zmieniać. W schowku mam u siebie zwykłą żarówkę ale pod nogi idą LED Rzekłeś Panie.
kamaro Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 witam wie ktoś jak wymontować oświetlenie wewnętrzne odkręciłem tą śrubke w miejscu okularów ale taki tak nie chce zejść a niechciał bym tego uszkodzić.Dzięki z góry
waldih1979 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 witam wie ktoś jak wymontować oświetlenie wewnętrzne odkręciłem tą śrubke w miejscu okularów ale taki tak nie chce zejść a niechciał bym tego uszkodzić.Dzięki z góry ciągniesz lekko w dół od strony schowka i musi wyjść
Rekomendowane odpowiedzi