benzol242 0 Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Witam wszystkich. Pomocy!!! Jestem tutaj nowy ale chcialbym dolaczyc do grona forumowiczow. jezdze audi a4 2003 1.9tdi i mam problem z pasami bezpieczenstwa.. ale to od poczatku.. Jakies 3 tyg temu zapalila sie kontrolka airbag ale dopiero wczoraj kupilem vaga podlaczylem i znalazl blad 01221 crash sensor side airbag, driver side (G179) ,wiec troche poczytalem na forum zlokalizowalem ,odlaczylem akumlator odkrecilem pas i wymontowalem , poniewaz gabka byla mokra. Chcacy zamknac auto podlaczylem akumlator. Wyczyscilem osuszylem dzisiaj zamontowalem i dziala super:-) ale... pojawil sie nowy problem , pas sie zwinal zablokowal i nie moge go odblokowac i poskrecac wszystkiego do kupy :-( czy moglby ktos mi pomoc jak to teraz zrobic i czy wogole sie da go odblokowac? z gory dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrclaguna 348 Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 TU SIE TYLKO WITAMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts