sambo Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Panowie, zakupiłem radyjko i wszystko super tylko nie wiem jak sie zabrać za podłączenie anteny.. Seryjnie mam cos takiego: Do tego urządzenia wchodzi kabel antenowy, a wychodzi czarny kabelek i końcówka radiowa.. Czarny kabelek to jest plus? Czy uziemieni? Bo u mnie jest wpięty ten kabel w koste ale z kostki już nigdzie nie idzie Zestaw dedykowany jaki mi wysłano to : I za Chiny nie wiem gdzie mam wpiąć te niebieskie koncówki.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Darek Zakrzewski Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Witam,sambo jestem też w tym miejscu co ty.Przeczesuje internet i nic wszystko działa ekstra tylko radio tzn brak radia.W passacie był ten sam problem ale antena była na dachu, pociągnąłem nowy kabel a ori wyciąłem i grało. Edytowane 24 Lipca 2017 przez Darek Zakrzewski
chupachups Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Panowie szukam pomocy. W moim audi siedzi oryginał audi chorus mam problem bo gnida słabo odbiera fale i gubi stacje normalnie tragediaaa. Nadmienię że antenę z tyłu już wyciągnąłem i wyczyściłem styki po odpięciu masy z anteny jakby gorzej zbierało czyli prąd dochodzi, w samym radiu zmieniłem sensitive na DX i dalej nic już nie wiem czy kupować nową antenę czy zmienić radio? POMOCY
Mungooo Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Odkopie temat. Jakieś rozwiązanie na słaby odbiór FM po przejściu z rnse na androida?
Rafik 47 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Też nie mam sygnału FM,słabiutki, kupiłem na allegro wzmacniacz zobaczymy co z tego wyjdzie
Cguurek Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Witam, montował ktoś u siebie w radiu wzmacniacz sygnału FM? Posiadam radio android separator zamontowany ale bardzo słabo odbiera
Rekomendowane odpowiedzi