miron78 Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Ruszamy standardowo piątek godz. 9.00 (z Knurowa- Orlen) i spotykamy się wspólnie 9.20 w Katowicach (Parking Gosport)Wspólny wyjazd Piątek 9.30 Katowice 3Stawy Parking KFCKto się pisze i będzie na zbiórce a kto na pewno leci sam w inny dzień lub o innej porze ? 1. Miron - Knurów 2. Szymeniu - Knurów 3. Diman - Knurów 4. Tomi - Knurów Edytowane 18 Marca 2015 przez miron78
!Grześ Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Z tego co mi wiadomo (kwestia dogadania się) to będziemy lecieć w Piątek ale około południa na 3-4 samochody ... spotykamy się w Żorach (miejsce do dogadania się) i ruszamy za kolegą Ryszardem przez Słowacje (Nie znam się,podobno dobra trasa )
MAJKI Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Ja tam lece z Tobą tylko muszę jakiś transport załatwić na tą 9.00 do Knurkowa
Pucek Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Jak wiadomo, ruszam z knurkowa na krzywy ryj czyli nie swoim autem:)
miron78 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 ok - czyli zabieram Majkiego i Pucka - jak się nie mylę to Mańka też Ps. Majki jak chcesz to wsiadaj do fury i zostawisz ją u mnie w garażu
dydo85 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Ello :-) no ja jadę lecz jeszcze nie wiem dokładnie co i jak...
miron78 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 w tym roku mamy rekordowo małą ilość aut i osób
MAJKI Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Ja jeszcze zobaczę jak z tym dojazdem do Ciebie bo jak bedzie ciężki weekend to jak ja w niedziele potem wsiądę do swojego
Majkel Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Tak jak gadaliśmy Miron, będę na pewno, ktoś mnie tam przytransportuje do Knurowa
miron78 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 jak na razie to mamy najlepszą srenią w polsce - na każde jadące auto przypada 445 koni Ja jeszcze zobaczę jak z tym dojazdem do Ciebie bo jak bedzie ciężki weekend to jak ja w niedziele potem wsiądę do swojego bez przesady - jak już będziesz w sgl to będziesz jak nowo narodzony - a jak coś co Cię odstawię do domu a wieczorkiem wpadniesz po furę
tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Mirek, a co z pokojami? Wiesz już coś? Jeśli by była możliwość to prosiłbym 2 dwójki
szymeniu Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 jak na razie to mamy najlepszą srenią w polsce - na każde jadące auto przypada 445 koni Ja jeszcze zobaczę jak z tym dojazdem do Ciebie bo jak bedzie ciężki weekend to jak ja w niedziele potem wsiądę do swojego bez przesady - jak już będziesz w sgl to będziesz jak nowo narodzony - a jak coś co Cię odstawię do domu a wieczorkiem wpadniesz po furę Nie ściemniej tylko gadaj lato czy zima ?
diman Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Co prawda ciężko będzie wam mnie dogonić ale trudno poczekam pisze się na Orlen Knurów
MAJKI Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Co prawda ciężko będzie wam mnie dogonić ale trudno poczekam pisze się na Orlen KnurówDziadek bedziesz tak gniotl pedal w BLB ?
diman Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Co prawda ciężko będzie wam mnie dogonić ale trudno poczekam pisze się na Orlen KnurówDziadek bedziesz tak gniotl pedal w BLB ? Lekko nacisne niech się starają mnie dogonić hehe
miron78 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Opublikowano 14 Marca 2015 Pokoje już rozdzielone Tomaszu masz pok 5 osobowy na naszym piętrze Szymeniu co do kół to myślałem że na lecie pojadę ale patrząć na pogodę coraz bardziej zaczynam w to wątpić Szymek pokój tak jak chciałeś masz z nami - jesteśmy w pokojach obok siebie Tomek - nie mogłem Ci dać 2 dwójek bo na całym piętrze są tylko dwie Ps. jak chcesz być z żonką sam to dasz dzieciakom paletki i wygonisz ich na tenisa Tomak - jest jeszcze jedno wyjście Dam Ci klucze do naszego pokoju i możesz z żonką tam urzędować Bo patrząc na skład naszego pokoju to my zaśniemy tam gdzie dojdziemy i pewnie będą to cztery różne miejsca chyba w tym roku nie będzie postoju w SK - tam nie ma na kogo czekać
szymeniu Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Pokoje już rozdzielone Tomaszu masz pok 5 osobowy na naszym piętrze Szymeniu co do kół to myślałem że na lecie pojadę ale patrząć na pogodę coraz bardziej zaczynam w to wątpić Szymek pokój tak jak chciałeś masz z nami - jesteśmy w pokojach obok siebie Tomek - nie mogłem Ci dać 2 dwójek bo na całym piętrze są tylko dwie Ps. jak chcesz być z żonką sam to dasz dzieciakom paletki i wygonisz ich na tenisa Tomak - jest jeszcze jedno wyjście Dam Ci klucze do naszego pokoju i możesz z żonką tam urzędować Bo patrząc na skład naszego pokoju to my zaśniemy tam gdzie dojdziemy i pewnie będą to cztery różne miejsca chyba w tym roku nie będzie postoju w SK - tam nie ma na kogo czekać Dzięki panie kierowniku wycieczki. Ja jadę na lecie bo nie dostanę na szybko 21 zimowek. Czyli w tym roku kameralny "konwój"
Tomi_81 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Ja też się melduje na orlenie będę zamykał tą kolumnę hmm też nie wiem czy lecieć na lecie czy zimę wrzucić
dydo85 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 jak na razie to mamy najlepszą srenią w polsce - na każde jadące auto przypada 445 koni sorry że wam znów średnią za niże
Rekomendowane odpowiedzi