dworzak 0 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 wiam!! mam mały problemik ze swoją audicą... otóż dojeżdżam sobie do zakrętu (obojętnie czy w prawo czy w lewo) autko zachowuje się normalnie tzn.. nie traci mocy etc... gdy pomału wyjeżdżam na prostą dodaję gazu i nic autko nie przyśpiesza zupełnie jakby do silnika nie docierało paliwo!!! dopiero po jakiś 10-15 sek. lub też po redukcji biegu autko przyśpiesz jak zawsze... dzieje mi się tak już jakiś czas ale dopiero teraz zdecydowałem się o tym napisać.... dodam, że niedawno rozszczelnił mi się układ paliwowy tzn. gdzieś podgrzewacz zaciągał powietrze i zamiast niego wstawiłem rurkę (oczywiście nie odbyło się bez wymiany filtra na filtr od golfa)... powietrza w układzie już nie ma ale problem ten nasilił się po zastosowaniu tego magicznego zabiegu - wcześniej też to było ale zdecydowanie rzadziej się to zdarzało czy ktoś z was miał taki problem??? bo mój magic rozkłada ręce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts