Pomor_ Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich W końcu przyszedł czas, aby przedstawić moje "cztery pierścienie " Po 5 letniej przygodzie z Oplem Astrą gtc (1.9CDTI 185ps 404Nm )stałem się szczęśliwym posiadaczem "pięknej i bestii " a mianowicie Audi A4 B8 Avant Quattro 177ps S-line w kolorze Misanorot Perleffekt w pakiecie Audi Schwarz Exclusive. KONKRETY: Rok produkcji 2013 Silnik 2.0tdi 177ps CGLC Napęd Quatto Skrzynia manual -6 Kolor L3ZM Misanorot Perleffekt S-line (wewnętrzny) w tym : Siedzenia sportowe z wytłoczeniem S-line Ścięta 3- ramienna multifunkcyjna kierwnica S-line Czarna podsufitka S-line Pikowana skórzana gałka zmiany biegów S-line Listwy progowe S-line Zawieszenie S-line 1bv Pakiet Audi schwarz exclusive System start/stop Audi Hold Assist (AHA) System Kontroli ciśnienia opon na MMI (TPMS/RKA) Pakiet oświetlenia przestrzeni nóg przód i tył QQ1 MMI 3G bassic Audi Sound System Aux w podłokietniku Gniazdo 12v X4 Kolorowy Fis Bluetooth Servotronic Tempomat Climatronic Podgrzewane fotele Elektryczne szyby Elektryczne i podgrzewane lusterka Podłokietnik przód +tył Lampy przód: Bixenon Lampy tył :neon Fabryczne przyciemnione szyby Alufelgi Audi 19/35/255 PLANY: alufelga czarna zima 17/50/225 zrobione Odblokowanie testu zegarów zrobione Wyłącznie ostrzezenia o nie zapietch pasach zrobione Zaciski w kolorze czerwonym zrobione Program, wywalenie DPF'a i wyłączenie EGR (prawdopodobnie u Rogala w Wawie) S- line Competition Plus Kompletny wydech wraz z dyfuzorem od S4 B8/ 3.0TDI Mała aktualizacja : Obecnie : Edytowane 10 Września 2019 przez Pomor_ aktualizacja zdjęć
AdixZdr Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 W tym kolorze wygląda za***iście agresywnie. Ogolnie już teraz całość robi robotę.
muunv Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kupiles w takim stanie czy cos modziles juz? Graty zakupu Zakebi*ty kolor! Marzy mi sie takie b8 w takiej kolorystyce i wypasie :fap: Bezawaryjnosci! I dbak o ten piekny kolorek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pomor_ Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 6 minut temu, muunv napisał: Kupiles w takim stanie czy cos modziles juz? Graty zakupu Zakebi*ty kolor! Marzy mi sie takie b8 w takiej kolorystyce i wypasie :fap: Bezawaryjnosci! I dbak o ten piekny kolorek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kupiłem już w takim stanie, jedynie małe drobne mody wprowadziłem. Ogólnie w głowie cały czas był plan na zakup czarnej w pakiecie chrom ,ale gdy ujrzałem na żywo ten kolor w połączeniu z pakietem czerni to się po prostu zakochałem , chwila namysłu i była kupiona.
muunv Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kupiłem już w takim stanie, jedynie małe drobne mody wprowadziłem. Ogólnie w głowie cały czas był plan na zakup czarnej w pakiecie chrom ,ale gdy ujrzałem na żywo ten kolor w połączeniu z pakietem czerni to się po prostu zakochałem [emoji3] , chwila namysłu i była kupiona. W cale sie nie dziwie, ze sie zakochales. Bo ja sam juz sie w niej podkoc**je ^^ Nie bylo sie nad czym zastanawiac, jesli wszystko z nia bylo w porzadku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pomor_ Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 3 minuty temu, muunv napisał: W cale sie nie dziwie, ze sie zakochales. Bo ja sam juz sie w niej podkoc**je ^^ Nie bylo sie nad czym zastanawiac, jesli wszystko z nia bylo w porzadku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W głowie chodzą plany aby dołożyć s-line zewnętrzny wraz z wydechem od s4 b8 i dyfuzorem i program
muunv Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 No to niech plany sie przeradza i realizacje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
black4 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witaj, Piękną i wyjątkową sztukę trafiłeś! Missano + czerń topowe zestawienie ;D Dobrze, że jest już s-line wewnętrzny. Aż się prosi s-line zewnętrzny. Można dorwać w nie najgorszych cenach. Ewentualnie przód Competition Pozdrawiam!
krystian3769 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Zarąbista sztuka Rób jak pisze mój przedmówca ... Competition + aż się prosi Ehh ... co ja bym dał żeby tylko zderzaki, listwy i lotke założyć Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez krystian3769
skotmen Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kolor mega !!! Aż prosi się o silne na zewnątrz
LukiKRK Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Piękna czerwona bestia. Pomyśl nad grillem RS jak u mnie no i wydech albo to s4 albo sline na 2 kominy jak w tfsi Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
sajmon136 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Auto ładne znaczki audi na czarno i bedzie jeszcze lepiej pozdro.
black4 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witaj, Znaczek z przodu jest ok ale z tylnej klapy bym wszystkie usunął Pozdrawiam!
Pomor_ Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 21 godzin temu, black4 napisał: Witaj, Piękną i wyjątkową sztukę trafiłeś! Missano + czerń topowe zestawienie ;D Dobrze, że jest już s-line wewnętrzny. Aż się prosi s-line zewnętrzny. Można dorwać w nie najgorszych cenach. Ewentualnie przód Competition Pozdrawiam! 20 godzin temu, krystian3769 napisał: Zarąbista sztuka Rób jak pisze mój przedmówca ... Competition + aż się prosi Ehh ... co ja bym dał żeby tylko zderzaki, listwy i lotke założyć Competition za***iście wygląda a lotka tylna to kozak w tym pakiecie tylko niestety cenowo drożej
Pomor_ Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 15 godzin temu, LukiKRK napisał: Piękna czerwona bestia. Pomyśl nad grillem RS jak u mnie no i wydech albo to s4 albo sline na 2 kominy jak w tfsi Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Grill RS na twojej A4 naprawdę robi ROBOTĘ daj znać na priv jak z jakością i gdzie go zakupiłeś
LukiKRK Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Grill RS na twojej A4 naprawdę robi ROBOTĘ daj znać na priv jak z jakością i gdzie go zakupiłeś Wkleję tutaj żeby było tez dla innych. Kupiłem u tego sprzedawcy:http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6776934271Na innych aukcjach tez to znajdziesz a na Aliexpress jeszcze sporo taniej. Ale ja chciałem mieć możliwość wymiany jakby coś nie pasowało a ten sprzedawca wymienia od ręki jak cos nie pasuje.Instrukcje montażu masz u mnie w opisie auta. Dopasowanie idealne nic nie odstaje ani nie ma szpar. W komplecie masz czarną blende zakrywajaca srebrny pas przedni. Można go tez pomalowac sprayem na czarno zeby nie przeswitywal. Troche więcej dlubania jest przełożeniem logo oraz z ustawieniem czujników pdc zęby były idealnie prosto i nie robiły fałszywych alarmów. Jednym słowem polecam !Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Pomor_ Opublikowano 3 Września 2017 Autor Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Na chwile obecną doszedł taki mały mod który cieszy oko (Wieczorami i w nocy)? Projektor led logo s line Edytowane 3 Września 2017 przez Pomor_
Pomor_ Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) . Edytowane 11 Maja przez Pomor_ Zmiana mocy
soczi Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Na tej hamowni wszystkim wychodzą takie zdrowe serie, ciekawe nie?
Rekomendowane odpowiedzi