brosvw 0 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Witam wszystkich serdecznie. Forum obserwuje już od pewnego czasu - i jedyne co mi się nasuwa na myśl to "WIELKIE GRATULACJE I SZACUNEK" za wiedzę tutaj zgromadzoną - gratuluję jeszcze raz i jestem pewien podziwu dla chęci, zapału i wnikliwości oraz ogólnego poziomu forum!! Jak wspomniałem forum podglądam od dłuższego czasu (miałem A3 8P, a niektóre klocki wyposażenia jak np RNSe w A4 B7 i A3 8P są bliźniacze) , jednak decyzja o rejestracji zapadła dopiero po zakupie A4. Model B9 9W, 3.0 V6 TDI (CSWB - tak btw to nie ma tego silnika w rozwijanej liście z możliwymi silnikami do wyboru i nie ma modelu B9) Quattro Sline itd itp - ale o tym jak przyjdzie czas (o ile przyjdzie) na własny temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo 381 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts