Marcinlbn24 0 Posted March 8 Share Posted March 8 (edited) Witam dziś miałem rano kolizję uderzył we mnie samochód na parkingu sprawca był papiery spisane moje pytanie brzmi ile mnie wyniesie naprawa i ile mogę dostać od ubezpieczyciela?? Dodam fotki uszkodzenia blotnik drzwi i lusterko drzwi ledwo się otwierają Edited March 8 by Marcinlbn24 Link to post Share on other sites
tass 25 Posted March 8 Share Posted March 8 (edited) Ponad pól roku temu miałem podobnie, uszkodzone (listwy drzwiowe) drzwi 2x, błotnik, obudowa lusterka pęknięta. Lakierowanie, wymiana 2 listw drzwiowych, obudowy lusterka itd. w Aso kosztowało Pzu ponad 7k PLN. Pzu oferowało mi około 1,6k PLN. Felga nie uszkodzona? U Cb może być nawet słupek wgięty, ale to może okazać się dopiero podczas konkretnych oględzin, lub naprawy. edit. chyba jednak masz obtartą felgę, na tym ramieniu które jest pionowo na zdjęciach widać białą krawędź Edited March 8 by tass Link to post Share on other sites
Marcinlbn24 0 Posted March 8 Author Share Posted March 8 Zosze szkodę jutro zobaczymy jak mi wycenia jak mi źle wycenia wstawić ja go aso ? Link to post Share on other sites
tass 25 Posted March 8 Share Posted March 8 Niekoniecznie, zobacz co zaoferują, można pokusić się ewentualnie o odwołanie itd. Jak chcesz załatwić to dobrze i nie ciągać się z ubezpieczalnią to ubiegaj się o naprawę bezgotówkową i szukaj dobrego serwisu/blacharza, dostaniesz auto zastępcze na czas naprawy. Link to post Share on other sites
Areczeq 0 Posted March 21 Share Posted March 21 Ew możesz wziąć to co Ci dali, wysłać mi kosztorys a my chętnie odkupimy szkody komunikacyjne do 3lat wstecz z OC sprawcy. Zapraszam na prv Link to post Share on other sites
Recommended Posts