Siumkaj 0 Posted April 7 Share Posted April 7 Cześć, od kilku dni jestem posiadaczem A4 B8 2.0 TDI 143konie 2008r. Nie wiem czy typ silnika to CAGA czy CAHA czy coś innego. Po sprowadzeniu auta z Belgii wymieniłem rozrząd, oleje, filtry i płyn chłodzący. Po odebraniu od mechanika zrobiłem trasę 200km, zdziwiło mnie to, że na takiej trasie temp. wskazywała tylko 60-70 stopni. Trochę poczytałem i część ludzi uważa, że ten typ tak ma, a druga część twierdzi, że wymiana zwrotnicy i termostatów może pomóc. Chciałbym wiedzieć jak dokładnie z tym jest i czy warto wymienić te części. Pozdro Link to post Share on other sites
pawel72689 13 Posted April 7 Share Posted April 7 Źle zacząłeś . Regulamin forum wymaga najpierw się przywitać ze wszystkimi. Link to post Share on other sites
Siumkaj 0 Posted April 7 Author Share Posted April 7 Już nadrobiłem. Link to post Share on other sites
lapidem 1 Posted April 7 Share Posted April 7 tematów o tym kilkadziesiąt, postów może i kilka tysięcy.... wystarczy poczytać na moje oko na początek termostat główny do wymiany 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts