Gik 1 Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Zobacz ogłoszenie A4 B6 graty wiązka Witam mam do sprzedania troszkę pozostałości po a4 b6 Lampy Bixeon czarne bez przetwornic do polerki komplet, uchwyty całe. - 300zł Kierownica+poduszka+taśmy, moduły FIS Tempomat Kierownica jest w naprawdę bardzo dobrym stanie. wiązka z B7 Sline TDI wyciętę wtyczki do MCE, ale wciąż znajduję się tam sporo rarytasów uszczelka drzwi kierowcy linka od zamka chyba kierowcy grill dolny i górny słoneczniki podświetlane roleta do avanta w stanie 3/5 uchwyt do tapicerek drzwiowych w bardzo łądnym stanie lampki cupholder nie połamany licznik czerwony 2.5 tdi 2002r mam jeszcze wiązkę z B7 Sline TDI wyciętę wtyczki do MCE, ale wciąż znajduję się tam sporo rarytasów pokrywę podłokietnika w kolorze soul mce w obudowie w sumie jest tego sporo więcej... Poza roletą części się w bardzo ładnym stanie. Kiepskie wyrzucałem. całość 250zł wszystko co na zdjęciach a może i więcej bo jeszcze coś znajdę. w Szczecinie i okolicy. Jeśli potrzeba może pofatyguje się zrobić zdjęcie jakieś. Użytkownik Gik Data 17.11.2021 Cena 250 zł Kategoria A4 B6/B7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenGreen 3 Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) ... Edited October 19, 2021 by GreenGreen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gik 1 Posted November 4, 2021 Author Share Posted November 4, 2021 odświeżam ogłoszenie. Nowa cena za wszystko co mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts