Razthyae 0 Posted August 4 Share Posted August 4 Czesc Co myslicie o tym samochodzie? Z tego co widze na Otomoto to tak na prawde jedyne A4 B8 po lifcie w benzynie z salonu w Polsce w moim budzecie (do 60 000) Używane Audi A4 - 48 500 PLN, 127 000 km, 2013 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A4 - Nie Pierwszy właściciel, Czarny, Benzyna, 170 KM, 1 798 cm3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelonek1 272 Posted August 4 Share Posted August 4 2 godziny temu, Razthyae napisał: Co myslicie o tym samochodzie? Ja myślę, że prawie 50 koła za taki "wypas" to trochę dużo, no chyba że ceny się tak mocno pozmieniały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razthyae 0 Posted Saturday at 08:58 AM Author Share Posted Saturday at 08:58 AM W dniu 4.08.2022 o 16:28, pelonek1 napisał: Ja myślę, że prawie 50 koła za taki "wypas" to trochę dużo, no chyba że ceny się tak mocno pozmieniały Rozumiem, że chodzi o wersje wyposażenia? Ja byłem w sumie nastawiony na kupno Mazdy 6 III i tym się głównie interesowałem w ostatnim czasie, jakie wyposażenie powinno się znaleźć w takiej cenie w A4? A jaka cenę byś widział dla tego konkretnego egzemplarza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelonek1 272 Posted Saturday at 01:47 PM Share Posted Saturday at 01:47 PM (edited) 6 godzin temu, Razthyae napisał: Rozumiem, że chodzi o wersje wyposażenia? Ja byłem w sumie nastawiony na kupno Mazdy 6 III i tym się głównie interesowałem w ostatnim czasie, jakie wyposażenie powinno się znaleźć w takiej cenie w A4? A jaka cenę byś widział dla tego konkretnego egzemplarza? Musisz sobie porównać, mi się nie chce Edited Saturday at 03:14 PM by pelonek1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awra 31 Posted Saturday at 08:00 PM Share Posted Saturday at 08:00 PM Z tymi cenami to naprawdę szaleństwo, idealny moment na sprzedaż. Sam myślałem czy swojej b8 nie pogonić bo wyjeżdżam zaraz na kilka miechów za granicę ale narzeczona niech sobie śmiga. Średnio trzeba kłaść 5-8tys więcej niż 4 lata temu. Kilka miechów temu porównywałem. Co do auta się nie wypowiem, multi nie lubię a silnikowo to najmniej 2.0 t bym się interesował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts