Jump to content
IGNORED

Fotele pełna elektryka A4 B6 B7

Exmi
 Share

Recommended Posts

Fotele pełna elektryka A4 B6 B7

Sprzedam fotele materiałowe pasujące do Audi A4 B6 i B7 w pełnej elektryce. Zestaw razem z boczkami. Pochodzą z całego auta nie powypadkowego. Nie podarte, bez dziur. Do przeprania. Elektryka w pełni sprawna, wszystkie silniczki chodzą. Nie są podgrzewane. Dobra opcja do przełożenia stelaży z silniczkami do swoich foteli i mieć fotele w full elektryce

Cena ca komplet

Nie sprzedaję samych przednich foteli  :)

• Użytkownik
    Exmi
  • Data
    03.03.2023
  • Cena
    650 zł
  • Kategoria

Ja.mam u siebie przednie fotele grzane z popawanymi lędźwiami  z tym że w skurze i że schowkami pod fotelami powiedz jak.by to było.jak bym chciał właśnie uzyskać jeszcze elektrykę w nich 

W dniu 4.03.2023 o 20:17, xXPiotrekXx19 napisał(a):

Ja.mam u siebie przednie fotele grzane z popawanymi lędźwiami  z tym że w skurze i że schowkami pod fotelami powiedz jak.by to było.jak bym chciał właśnie uzyskać jeszcze elektrykę w nich 

Przekładasz stelaż z silniczkami, cała elektryka do swoich i będzie działać.  A jak masz lędźwie elektryczne to elektryka będzie działać. Wystarczy zmienić bezpiecznik przy mce na większy

W dniu 7.03.2023 o 15:24, Exmi napisał(a):

Przekładasz stelaż z silniczkami, cała elektryka do swoich i będzie działać.  A jak masz lędźwie elektryczne to elektryka będzie działać. Wystarczy zmienić bezpiecznik przy mce na większy

Mam elektrycznie papowane lędźwie. Rozumiem że muszę puszcAc dodatkowa wiązkę do tego aby elektryka działała?

Czy sxhowli które mam w fotelach też podejdą?

W dniu 12.03.2023 o 07:20, xXPiotrekXx19 napisał(a):

Mam elektrycznie papowane lędźwie. Rozumiem że muszę puszcAc dodatkowa wiązkę do tego aby elektryka działała?

Czy sxhowli które mam w fotelach też podejdą?

Nie musisz. Jeśli masz elektryczne lędźwia to wymieniasz tylko bezpiecznik przy MCE na większy i elektryka będzie chodzić 

Aha teraz rozumiem muszę się jutro dowiedzieć jaki jest koszt przełożenia tapicerki odemnie z foteli na Twoje 

W dniu 16.03.2023 o 16:12, xXPiotrekXx19 napisał(a):

Aha teraz rozumiem muszę się jutro dowiedzieć jaki jest koszt przełożenia tapicerki odemnie z foteli na Twoje 

Sam byś to zrobił, to nie jest jakoś mocno skomplikowane 🙂

A jeśli nie chcesz się tego podejmować to tapicer samochodowy spokojnie coś takiego ogarnie 

6 godzin temu, Exmi napisał(a):

Sam byś to zrobił, to nie jest jakoś mocno skomplikowane 🙂

A jeśli nie chcesz się tego podejmować to tapicer samochodowy spokojnie coś takiego ogarnie 

Mówisz że nie jest skomplikowane to.znaczy że nie trzeba ściągać materiałów i przekładać tylko jaks sam spod czy jak bk jak rozbieranie materiałów.i w moich skóry to jednak trochę roboty by było.  A powiedz jak z pamięcią foteli.bo w boczku mam panel do pamięci 

2 godziny temu, xXPiotrekXx19 napisał(a):

Mówisz że nie jest skomplikowane to.znaczy że nie trzeba ściągać materiałów i przekładać tylko jaks sam spod czy jak bk jak rozbieranie materiałów.i w moich skóry to jednak trochę roboty by było.  A powiedz jak z pamięcią foteli.bo w boczku mam panel do pamięci 

Napisz na PW

Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...