Exmi 10 Posted March 3 Share Posted March 3 Zobacz ogłoszenie Fotele pełna elektryka A4 B6 B7 Sprzedam fotele materiałowe pasujące do Audi A4 B6 i B7 w pełnej elektryce. Zestaw razem z boczkami. Pochodzą z całego auta nie powypadkowego. Nie podarte, bez dziur. Do przeprania. Elektryka w pełni sprawna, wszystkie silniczki chodzą. Nie są podgrzewane. Dobra opcja do przełożenia stelaży z silniczkami do swoich foteli i mieć fotele w full elektryce Cena ca komplet Nie sprzedaję samych przednich foteli Użytkownik Exmi Data 03.03.2023 Cena 650 zł Kategoria A4 B6/B7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXPiotrekXx19 10 Posted March 4 Share Posted March 4 Ja.mam u siebie przednie fotele grzane z popawanymi lędźwiami z tym że w skurze i że schowkami pod fotelami powiedz jak.by to było.jak bym chciał właśnie uzyskać jeszcze elektrykę w nich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exmi 10 Posted March 7 Author Share Posted March 7 W dniu 4.03.2023 o 20:17, xXPiotrekXx19 napisał(a): Ja.mam u siebie przednie fotele grzane z popawanymi lędźwiami z tym że w skurze i że schowkami pod fotelami powiedz jak.by to było.jak bym chciał właśnie uzyskać jeszcze elektrykę w nich Przekładasz stelaż z silniczkami, cała elektryka do swoich i będzie działać. A jak masz lędźwie elektryczne to elektryka będzie działać. Wystarczy zmienić bezpiecznik przy mce na większy Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXPiotrekXx19 10 Posted March 12 Share Posted March 12 W dniu 7.03.2023 o 15:24, Exmi napisał(a): Przekładasz stelaż z silniczkami, cała elektryka do swoich i będzie działać. A jak masz lędźwie elektryczne to elektryka będzie działać. Wystarczy zmienić bezpiecznik przy mce na większy Mam elektrycznie papowane lędźwie. Rozumiem że muszę puszcAc dodatkowa wiązkę do tego aby elektryka działała? Czy sxhowli które mam w fotelach też podejdą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exmi 10 Posted March 15 Author Share Posted March 15 W dniu 12.03.2023 o 07:20, xXPiotrekXx19 napisał(a): Mam elektrycznie papowane lędźwie. Rozumiem że muszę puszcAc dodatkowa wiązkę do tego aby elektryka działała? Czy sxhowli które mam w fotelach też podejdą? Nie musisz. Jeśli masz elektryczne lędźwia to wymieniasz tylko bezpiecznik przy MCE na większy i elektryka będzie chodzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXPiotrekXx19 10 Posted March 16 Share Posted March 16 Aha teraz rozumiem muszę się jutro dowiedzieć jaki jest koszt przełożenia tapicerki odemnie z foteli na Twoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exmi 10 Posted March 18 Author Share Posted March 18 W dniu 16.03.2023 o 16:12, xXPiotrekXx19 napisał(a): Aha teraz rozumiem muszę się jutro dowiedzieć jaki jest koszt przełożenia tapicerki odemnie z foteli na Twoje Sam byś to zrobił, to nie jest jakoś mocno skomplikowane 🙂 A jeśli nie chcesz się tego podejmować to tapicer samochodowy spokojnie coś takiego ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXPiotrekXx19 10 Posted March 18 Share Posted March 18 6 godzin temu, Exmi napisał(a): Sam byś to zrobił, to nie jest jakoś mocno skomplikowane 🙂 A jeśli nie chcesz się tego podejmować to tapicer samochodowy spokojnie coś takiego ogarnie Mówisz że nie jest skomplikowane to.znaczy że nie trzeba ściągać materiałów i przekładać tylko jaks sam spod czy jak bk jak rozbieranie materiałów.i w moich skóry to jednak trochę roboty by było. A powiedz jak z pamięcią foteli.bo w boczku mam panel do pamięci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exmi 10 Posted March 18 Author Share Posted March 18 2 godziny temu, xXPiotrekXx19 napisał(a): Mówisz że nie jest skomplikowane to.znaczy że nie trzeba ściągać materiałów i przekładać tylko jaks sam spod czy jak bk jak rozbieranie materiałów.i w moich skóry to jednak trochę roboty by było. A powiedz jak z pamięcią foteli.bo w boczku mam panel do pamięci Napisz na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts