Awra 28 Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) Zobacz ogłoszenie A4 B8 3.0 TDI 300/600 sedan quattro manual Szanowni Koledzy moje auto idzie na sprzedaż, poniżej link do tematu: Produkcja 08.2012 Przebieg 275 tys. Silnik 3.0 TDI CDUC, manualna skrzynia WYPOSAŻENIE: -klima podstawowa -navi 3g -grzane fotele przód, skóra alcantara -ścięta kiera multifunkcyjna -ACC - start/stop - wyłączony programowo -aktywowana procedura powitalna zegarów, laptImer, temperatura oleju -TPMS -lane assist -otwieranie klapy z pilota -czujnik deszczu, zmierzchu -comming/living home -autohold -Podświetlane listwy przód, tak jak w audi a6 c7, a7 -hamulce audi s4 przód 345 tył 330, zaciski po regeneracji dopiero co. Przód 10 tys przebiegu. -usunięty i wyprogramowany DPF, wydech dopiero co po remoncie - wyciszony -wyprogramowany EGR -Zderzak przedni Competition+ -zderzak tył S4B8, końcówki tłumików s4b8 Kupiłem z przebiegiem 220tys, zrobiłem rozrząd razem z kołami zębatymi, wymieniłem amortyzatory I sprężyny -niżej 30mm. -opony Michelin Crossclimate 255.35.19 2019 rok -felgi z A5, et 33 -zrobiony program na 300koni i 600nm, bez dymu pomimo że przelot. Silnik w idealnym stanie. -Olej zmieniam co 8-10 tys MOTUL 5W30 filtry tylko MANN/KNECHT. Filtr paliwa wymiana co 20 tys, pozostałe z każdą wymianą oleju. -Nowe klosze, czarne środki pływające kierunki -15 tys km temu, wymienione wszystko co zużyte, jakiekolwiek zapocenia usunięte. - turbina przejrzana, luz wzdłużny znikomy, brak luzu poprzecznego. Na wszystkie naprawy mam paragony, ew. zdjęcia. Miałem nim jedną stłuczkę przy 30km/h maska, błotnik wymienione pod kolor. Nowa szyba czołowa (wandal wybił, mam zdjęcia i zniszczonej szyby i po naprawie - naprawiana z AC). Z mankamentów to tylny prawy róg jest uszkodzony, zderzak raczej do wymiany. Ogólnie lakier nie jest zabezpieczony teraz niczym i do momentu sprzedaży nie będzie żeby było widać jego stan. Mój nr 609 981 112 piszcie na WhatsApp albo dzwońcie bo nie zawsze ogarniam forum. Cena do dogadania przy aucie. Użytkownik Awra Data 04.05.2023 Cena 55 000 zł Kategoria A4 B8 Edited May 19 by Awra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awra 28 Posted May 5 Author Share Posted May 5 Przykladowo 2 ostatnie wizyty w warsztacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awra 28 Posted May 19 Author Share Posted May 19 Nowa cena 55 tys, link do ogłoszenia AUDI A4 B8 3.0TDI QUATTRO Competition+ | Konstancin Jeziorna | Ogłoszenie na Allegro Lokalnie ALLEGROLOKALNIE.PL Kup: AUDI A4 B8 3.0TDI QUATTRO Competition+ za 55000,00 zł w mieście Konstancin Jeziorna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts