Deniro Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca nie mogles zrobic updatetu z 32xx na 38xx bo ta wersja jest zablokowana i bez instalacji posredniej wersji nie przyjmie co softu chyba ze to zrobiles a zapomniales wspomniec o tym malym szczegole
mcemsi Opublikowano 10 Marca Autor Opublikowano 10 Marca A ja potwierdzę dobra zmianę 😉- w 3853 polskie czcionki tytułów wyświetlają się w końcu poprawnie
Q3Quattro Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Może ktoś podać jakiś sprawdzony link do SW 3620, 3853 ?
flo333 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Jak widzicie na stronę mibsolutinon? Mi wyskakuje żeby podać user i password wpisując w obu "guest" wyrzuca błąd
Muskel1 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Trwają migracje danych dlatego nie można się zalogować.
flo333 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 51 minut temu, Muskel1 napisał(a): Trwają migracje danych dlatego nie można się zalogować. Dzięki, a wiesz może kiedy będzie można znów korzystać? czy poprostu cierpliwie czekać?
mateo8824 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) próbuje zaktualizować MMI w Q5 z 2023r, mam obecie wersje p3801 i pobrałem p3853. Przy update mam komunikat jak na dołączonym obrazie. Cze ktoś jest w stanie wyjaśnić dlaczego nie pozwala na aktualizację ? Edytowane 3 Lipca przez mateo8824
Deniro Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca (edytowane) nie wspierany , tu trzeba ladowac P4014 Edytowane 4 Lipca przez Deniro
mateo8824 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca W dniu 4.07.2024 o 12:33, Deniro napisał(a): nie wspierany , tu trzeba ladowac P4014 p4014 jest już do zdobycia? szukam bez rezultatu.
wikary Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Dzień dobry. Pytanie starszego pana . Posiadam auto z softem jak na zdjęciu i chciałbym go zaktualizować. Czy podana kolejność jest prawidłowa?
Deniro Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Najnowszy jest P4014 i jest nie dostepny na tej liscie , na slasku moge zaktualizowac
sliim89 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Można robić update firmewaru bezpośrednio z 3174 na 4014 ?
juchim Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Szukałem na MIB Solution softu 3853. Ale po pobraniu MIP patches widzę tam wiele folderów. Nie widzę jednak nigdzie folderu, który mógłby sugerować, że jest to soft 3853 Czy możecie mi proszę wskazać gdzie konkretnie mogę pobrać soft 3853 na MIB Solution?
Rekomendowane odpowiedzi