kulik 0 Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Witam Po zakupie moje "srebrnej strzaly" B6 postanowilem wyprac sobie tapicere (mam klasyczna). Szukalem w kilku firmach i znalazlem godna polecenia - firma BEAVER w Gdansku. Fachowo podeszli do sprawy. Cala akcja trwala 6 godzin. 3 godzinki mycia, 3 suszenia + poprawki. Oczywscie w cenie jest pranie tapicerki na dzwiach+podlokietnik+zaglowki. Z poczatku myslalem, ze tak dla sciemy biora na 6 godzin, ze nimy tyle sie napracowali. Akurat blisko mieszkam tego zakladu i przejechalem kilka razy obok rowerem. Ku mojemu pozytywnemu rozczarowaniu chlopcy pracowali rzetelnie przy moim krazowniku Tak wiec jak ktos jest z Gdanska lub okolic - polecam zaklad BEAVER - 100 % zadowolonie przeniesiony do "polecanych" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo 411 Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Ile zapłaciłeś?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulik 0 Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 sorry zapomnialem podac cenke - 150 PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
?ukasz85 0 Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 6 godzin to trochę dużo, czyszczenie maks trwa 2 godz. podsufitka fotele, dywanik+wykładzina, bagażnik, boczki. A koszt 80-100zl. A posiadam taka maszynę ze jak kończę to już przednie fotele są suche. Wiec 6 godz i 150 zl to trochę dużo. No ale najważniejsze ze jesteś zadowolony!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulik 0 Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 kiedys dalem do czyszczenia tapicere w passacie. robili mi 2h i zaplacilem 70 zeta. efekt byl taki ze mialem plamy jak na dalmatynczyku. od tej pory wiem jedno - na takich uslugach sie nie zaoszczedzi : tani wykonawca gdzies musi poczynic oszczednosci ale dodam, ze do tego zakladu nie jest latwo z biegu sie dostac i trzeba sie zapisywac - to tez o czyms swiadczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts