Pepton Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam. W moim aucie podobno jest podgrzewana kierownica. Czy powinny być jakieś przyciski sterowania do tego czy może działa to jakoś 'automatycznie'... Jeśli ktoś się orientuje, proszę o pomoc. 1
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 A4 chyba nie miały podgrzewanej kiery ale kto wiem moze ktos sobie tak skonfigurował wyposażenie
Rosemeyer Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 A4 chyba nie miały podgrzewanej kiery ale kto wiem moze ktos sobie tak skonfigurował wyposażenie no nie mialy, ale np kamery cofania tez nie mialy a niektorzy maja
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ale mi chodzi o to, ze koledze ktos mógł wcisnąć kit, ze jest podgrzewana tak jak mojemu znajomemu chcieli wcisnąć, ze ma podgrzewane fotele przód i tył a na moje pytanie to gdzie sie je kurde włącza to powiedzieli, że uaktywniają sie dopiero jak spadnie temp poniżej 5 stopni, wyśmiałem ich :polew:
Pepton Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 W sumie u mnie tego przycisku nie ma ale dodzwoniłem się do poprzedniego właściciela, powiedział, że podgrzewanie kierownicy włącza się automatycznie po włączeniu podgrzewania fotela kierowcy. Nie sprawdzałem jeszcze, ciekawe czy hit czy kit
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 W sumie u mnie tego przycisku nie ma ale dodzwoniłem się do poprzedniego właściciela, powiedział, że podgrzewanie kierownicy włącza się automatycznie po włączeniu podgrzewania fotela kierowcy. O takiej opcji to nie słyszałem...
jacob12 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 A własnie że to prawda bo sam jestem posiadaczem podgrzewanej kiery i włącza się to po włączeniu podgrzewania siedzenia kierowcy sprubój
fayera Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jacob ile czasu potrzeba zimą aby w łapki było ciepło?
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 A własnie że to prawda bo sam jestem posiadaczem podgrzewanej kiery i włącza się to po włączeniu podgrzewania siedzenia kierowcy sprubój No to super! Człowiek uczy się całe życie!
Gamling Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A własnie że to prawda bo sam jestem posiadaczem podgrzewanej kiery i włącza się to po włączeniu podgrzewania siedzenia kierowcy sprubój A przynajmniej dokładnie tak działa to w A6 mojego znajomego.
Bart-S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Potwierdzam - podgrzewanie kiery, jeśli jest - załącza się po włączeniu ogrzewania fotela kierowcy...
Pawlo 2004 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Potwierdzam - podgrzewanie kiery, jeśli jest - załącza się po włączeniu ogrzewania fotela kierowcy... To tylko w A8 jest opcja włączenia podgrzewania kiery przyciskiem tak jak na fotce wyżej?? W A6 C6 wydaje mi sie, ze też włącza sie je przyciskiem. W każdym bądz razie dobry bajer zawsze o tym marzyłem Ciekawe jak długo sie nagrzewa, wcześniej od siedzeń??
Bart-S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Potwierdzam - podgrzewanie kiery, jeśli jest - załącza się po włączeniu ogrzewania fotela kierowcy... To tylko w A8 jest opcja włączenia podgrzewania kiery przyciskiem tak jak na fotce wyżej?? W A6 C6 wydaje mi sie, ze też włącza sie je przyciskiem. W każdym bądz razie dobry bajer zawsze o tym marzyłem Ciekawe jak długo sie nagrzewa, wcześniej od siedzeń?? "Nitka" będzie krótsza więc myślę, że tak. Pamiętam też, że temperatura jest z góry narzucona i nie można jej zmienić... Więc pewnie będzie to delikatne podgrzanie.
Pepton Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Sprawdziłem i działa po włączeniu podgrzewania fotela kierowcy automatycznie podgrzewa się też kierownica ale miałem wrażenie, że w tyłek robi się prędzej ciepło niż w ręce [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 15:13_________________________________________________
hexx Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 super sprawa ale pewnie z duzymi kosztami zwiazana (minimum wymiana kierownicy) szkoda ale nie ma co marudzic...przynajmniej pupunie cieplutkie
A4_Dominik_WAW Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Czy ktoś może sprawdzić z jakim modułem kierownicy współpracuje kiera z takim przyciskiem do grzania ? U mnie z modułem 8E0 953 549 Q nie chce zakodować grzania.
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Czy ktoś może sprawdzić z jakim modułem kierownicy współpracuje kiera z takim przyciskiem do grzania ? U mnie z modułem 8E0 953 549 Q nie chce zakodować grzania. ja będę sprawdzał u siebie z modulem (troszkę rzadko spotykanym ) 8E0 953 549 T i zobaczymy czy odpali , oczywiście grzane stołki są u mnie
Rekomendowane odpowiedzi