Bieniek 1 #1 Napisano 6 Lipiec 2010 Zabieram sie za montaz rolet.Zakupilem boczki cale czarne z roletami.U mnie sa siwe,ale gore gdzie roleta powinna byc maja czarna,wiec kolorystyka sie zgadza.Teraz problem.Da sie oddzielic boczek od gory z roleta??JEsli to jak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
letallec 1 #2 Napisano 6 Lipiec 2010 Chyba tego sie nie rozdzieli . Skad bierzesz haczyki do zaczepienia rolety? Maja jakis numer w ASO? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #3 Napisano 6 Lipiec 2010 Potrzebne graty (haczyki itp): 8E0 861 359 (podkładka) - 2zł (x4) 8E0 861 337 (haczyk) - 12zł (x4) N 908 555 01 (blachowkręt) - 0,50zł (x4) RAZEM:58zł Otwory będziesz musiał nawiercić w ramce. Info od BArt-S 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madas 1 #4 Napisano 6 Lipiec 2010 Bieniek nawijaj do Bart-Sa on to robił z 2 miesiące temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart-S 22 #5 Napisano 6 Lipiec 2010 Do plastikarza trzeba uderzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #6 Napisano 6 Lipiec 2010 Do plastikarza trzeba uderzyć No nie mow,ze trzeba rozkleic, a pozniej ladnie zgrzac do kupy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madas 1 #7 Napisano 6 Lipiec 2010 i mieć nadzieję że nic nie będzie odstawało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #8 Napisano 6 Lipiec 2010 Juz mi sie odechciewa tego moda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart-S 22 #9 Napisano 6 Lipiec 2010 No niestety - i lepiej aby był to dobry plastikarz Mój idealny nie był i delikatnie górna część odstaje od ramki okna. Inne wyjście to zakup gołego boczka za 1000zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #10 Napisano 6 Lipiec 2010 Tak sobie teraz mysle,ze miejsce wychodzenia rolety ladnie zaslania caly otwor.Moze wyciac tam otwor i przykrecic rolete?? Ide sprawdzic,czy jest taka mozliwosc.[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 13:52_________________________________________________I d*pa.Nie da sie tego zrobic,zeby ladnie bylo.No nic,poszukam gdzies plastikarza i bedziemy myslec.Boczki jesc nie wolaja,a ja i tak z tylu nie jezdze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart-S 22 #11 Napisano 6 Lipiec 2010 Średnio - otwór na roletę ma profil. Jak wytniesz to panel w części górnej oprze się na tapicerce - normalnie zagłębia się w profil i jest równo z tapicerką - innymi słowy, będzie odstawać ;( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaross369 0 #12 Napisano 6 Lipiec 2010 A można wiedzieć ile dałeś za boczki bo powoli i ja się rozglądam ale strasznie ciężko znaleźć tym bardziej że szukam boczków otworem na korbę do szyb 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #13 Napisano 6 Lipiec 2010 Mega okazja,bo 70zl\szt za komplet z dekorem i elktr. Szybami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madas 1 #14 Napisano 6 Lipiec 2010 Mega okazja,bo 70zl\szt za komplet z dekorem i elktr. Szybami chyba sobie żartujesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrclaguna 114 #15 Napisano 6 Lipiec 2010 bylo chyba na aukcjach dla Klubowiczow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #16 Napisano 6 Lipiec 2010 dokladnie.Siemian wrzucil i byly chyba ze 3 wyswietlenia [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 19:37_________________________________________________Bart ile placiles za przerobke u plastikarza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart-S 22 #17 Napisano 7 Lipiec 2010 30zł za sztukę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silent bob 0 #18 Napisano 7 Lipiec 2010 a chcesz to zakladac jako kolejny mod, czy z potrzeby np zeby dzieciakom w oczy nie swiecilo ? B jesli to drugie to jest w oryginalnych akcesoriach Audi do B6 lub B7 zestaw takich roletek na tył, ale chyba są montowane na boczek. Widziałem kiedyś gdzieś zdjęcie tego cuda i bardzo estetycznie to wygląda. Jak jesteś zainteresowany to napisz, poszperam i znajdę numery. Tutaj znalazlem zdjecie: http://img51.imageshack.us/i/roletka.jpg/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #19 Napisano 7 Lipiec 2010 Zakladam to,bo mi sie podoba.Tylko i wylacznie :naughty: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
letallec 1 #20 Napisano 8 Lipiec 2010 Potrzebne graty (haczyki itp): 8E0 861 359 (podkładka) - 2zł (x4) 8E0 861 337 (haczyk) - 12zł (x4) N 908 555 01 (blachowkręt) - 0,50zł (x4) RAZEM:58zł Otwory będziesz musiał nawiercić w ramce. Info od BArt-S Dzieki za info. Boczki z roletami juz kupilem, wiec za chwile ruszam do ASO :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #21 Napisano 8 Lipiec 2010 Kupiles wszystko p&p,czy tez sie bawisz z platikami?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
letallec 1 #22 Napisano 8 Lipiec 2010 Kupiles wszystko p&p,czy tez sie bawisz z platikami?? Bieniek Mozesz napisac cos wiecej o tej zabawie plastikami? Bo za bardzo nie wiem o co chodzi. Kupilem cale boczki i przeklladam je do swojego. Cos moze nie pasowac? Bo jesli tylko odcien tapicerki, to olewam to. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #23 Napisano 8 Lipiec 2010 Chodzi o to,ze ja mam siwe plastiki,a tylko gore czarna(tam gdzie jest roletka). Po zakupie calych czarnych boczkow z roletkami okazalo sie,ze owszem boczek sklada sie z roznych elementow,ale sa one zgrzane/sklejone.I cala zabawa polega na rozlaczeniu i ponownym zlaczeniu plastikow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
letallec 1 #24 Napisano 8 Lipiec 2010 Chodzi o to,ze ja mam siwe plastiki,a tylko gore czarna(tam gdzie jest roletka). Po zakupie calych czarnych boczkow z roletkami okazalo sie,ze owszem boczek sklada sie z roznych elementow,ale sa one zgrzane/sklejone.I cala zabawa polega na rozlaczeniu i ponownym zlaczeniu plastikow. Olej to. Kup sobie przod czarny i bedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart-S 22 #25 Napisano 8 Lipiec 2010 Chodzi o to,ze ja mam siwe plastiki,a tylko gore czarna(tam gdzie jest roletka). Po zakupie calych czarnych boczkow z roletkami okazalo sie,ze owszem boczek sklada sie z roznych elementow,ale sa one zgrzane/sklejone.I cala zabawa polega na rozlaczeniu i ponownym zlaczeniu plastikow. Olej to. Kup sobie przod czarny i bedzie A co z resztą tapicerki? Chociaż czarny wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
letallec 1 #26 Napisano 9 Lipiec 2010 Ja kupilem te: http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/03/42/98/1103429852_2 Chyba bedzie pasowac do mojego, bo czarne to one nie sa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bieniek 1 #27 Napisano 11 Lipiec 2010 A material z boczku da sie wymienic,czy tez trzeba rozklejac?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silent bob 0 #28 Napisano 12 Lipiec 2010 też trzeba rozklejać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOval81 0 #29 Napisano 12 Lipiec 2010 Pipa - to ja wolałbym zapodać sobie te roletki, które pokazał Silent bob Ma ktoś numery i ceny tego ustrojstwa w ASO? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silent bob 0 #30 Napisano 12 Lipiec 2010 8E9 064 362 472 zł 59 gr ->trochę droga impreza, ale jak bedę maił maluszka to kupuję tak czy tak, przyda się na pewno, a chociaż wygląda w porzadku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach