Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 1.9Tdi 90km spalanie 9.5 :(((((

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie mam ogromny problem ze spalaniem w moim a4... Wymienilem: Oleje, plyny, filtry, turbina sprawdzona, stan dobry+..... Jest to silnik w automacie, jak ja kupilem palila mi 7.5, nagle w ciagu kilku dni zaczela sporo pobierac. nie moge zejsc ponizej 9. Nie wiem co moze byc nie tak, silnik pracuje idealnie, rano zero problemow, chodzi jak ta lala :) skrzynia rowniez pracuje dobrze! Nie wiem gdzie szukac przyczyn, co sie moze dziac... Myslalem jeszcze ze moze przeplywomierz. Pomozcie bo nie po to kupilem Diesla zeby lac do niego 2 razy w tyg :) Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi !!!!!!

Opublikowano

a zawsze tankujesz na tej samej stacji ... ?

zrob pełna diagnoze Vag'iem ....

Opublikowano

opony

geometria zawieszenia

filtry powietrza w pierwszej kolejności

diagnostyka, czasem coś wychodzi, np walnięty czujnik temperatury

Opublikowano
  • Autor

Opony sa ok, felgi nowe... Geometria w porzadku mi sie wydaje. Co do stacji to staram sie ciagle na tej samej ale roznie z tym, problem jednak trwa juz prawie 2 miesiace... Chcialem podpiac pod komputer ale oczywiscie kostka uscieta :((((( Kuzyn mechanik powiedzial mi ze ma podejzenia na wiatrak VISCO czy jakos tak bo caly czas sie kreci a podobno nie powienien???!!!

Opublikowano

Opony sa ok, felgi nowe... Geometria w porzadku mi sie wydaje. Co do stacji to staram sie ciagle na tej samej ale roznie z tym, problem jednak trwa juz prawie 2 miesiace... Chcialem podpiac pod komputer ale oczywiscie kostka uscieta :((((( Kuzyn mechanik powiedzial mi ze ma podejzenia na wiatrak VISCO czy jakos tak bo caly czas sie kreci a podobno nie powienien???!!!

no to zmien stacje i zobacz co sie bedzie dzialo ...

a jak temperatura ... trzyma 90 stopni ?

wiatrak powinien sie krecic cały czas ... ;)

Opublikowano
  • Autor

To nie stacja... kilkakrotnie tankowalem na innej, to samo. A uzywam Shell, lotos a obecnie Total bo jestem za granicą.... RECE MI OPADAJA[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2007, 11:25 _________________________________________________a tak na marginesie ile to powinno palic w automacie??