Cała aktywność

Kanał aktualizowany automatycznie   

  1. Ostatniej godziny
  2. Jak widac nie
  3. Dziś
  4. Proszę o weryfikację wpłaty
  5. Witam . Mam Problem z moim samochodem Audi a4 b5 1.9 tdi kod silnika AFN . Problem dotyczy wibracji na biegu jałowym dodam iż wymieniłem juz koło dwumase wraz ze sprzegłem LuK poduszki pod silnikiem i skrzynia na nowe Lemforder . dawka paliwa ustawiona na 4.5 a Kąt wtrysku 55. Wtryski po wymianie końcówek i wyregulowaniu Ciśnienia . Proszę o pomoc bo już brakuje mi pomysłów czego się chycić .
  6. W stanie bdb 40zł + kw
  7. Mam zwykły i solar. za zwykły 50+kw 50. Możliwość wysyłki prywatną firmą, co by nie zbili.
  8. Moderatorom czujność spadła ;-)
  9. Wczoraj
  10. zbyt piękne, żeby było prawdziwe, a jeśli już, to i tak trzeba to kalkulatorem przepierdzielić jakimś, żeby policzył...
  11. Stosowanie jakiegoś uniwersalnego "boxa" to dobra droga do ewentualnych kłopotów mechanicznych.
  12. no i bardzo egjelancko
  13. Pęknięcie sanek czy zwrotnicy?
  14. Naprawde nie ma nikogo kumatego w tych rejonach ?
  15. zapomniałem dodać 1.8T AEB 240KM . udało mi sie zrobic logi zanim zwariował http://vaglog.com/log-002_007_kct3ia.html http://vaglog.com/log-002_025_uJyw3dC.html
  16. Właśnie nie i to jest niezłe zdzierstwo.
  17. Witam mam taki problem, pewnego dnia jadąc autem zaczeło szarpać i zgasł, i od tego czasu nie moge sobie poradzic z prawidlowa praca silnika, na zimnym silniku jest wszystko ok, po zagrzaniu sie dlawi przerywa, strzela z wydechu , w koncu wypada caly czas zapłon i gasnie, jak sie odczeka jakis czas to mozna znowu odpalic i przejechac z 2km i znowu to samo. na Vag tylko błąd czujnika g28 i byłem pewny ze tu lezy problem, to kupilem oryginalny uzywany, po wymianie wszystko ok pojezdzilem troche i to samo. i bład dalej pokazało, ok myśle sobie ze uzywka to mogla byc padnieta, to podjechał kolega i przełozylismy jego czujnik, pojedzilem tak ok 40min myslalem ze juz zglowy ale znowu to samo :/ juz nwm co mam robic. sonde podmieniałem, modul zaplonowy tez, czujnik g28 tez ale blad dalaj sie pojawia, za każda sugestie dziekuje
  18. kostki trzeba zmienić, ewentualnie mam gotowe adaptery plug&play na stanie, zostanie Ci tylko przeciągnięcie przewodów do MCE i przekodowanie na BIXy. jak zainteresowany to uderz na PW, dogramy szczegóły
  19. Chyba mnie dziś ominęło, widzę, że spoty są cykliczne?
  20. Aktualnie jestem za granicą, ale niedługo auto pójdzie na warszat i napiszę co i jak.
  21. Czy na OLX-ie było 3550 , popraw mnie jeśli się mylę ....
  22. Popieram przedmówcę, w moim odczuciu bosch szybko się zużywa, pyli, są "miękkie" podobnie jak trw. Może pomyśl nad zestawem jarzma 320 ? godne polecenia.
  23. Warszawa, na Karpackiej. Pamiętam że na allego widziałem taniej i dostałem rabat ; )
  24. Coś link chyba nie ten .... no chyba że sprzedałeś . Daj znać czy oferta aktualna (P.W.)
  25. Ja zmieniłem na Lemforder, przód, góra dół. 80 000 km przeleciałem na nich i mogę polecić.nie chciałem oszczędzać na zawiasie, chytry dwa razy traci.
  26. Czy w tej malej kostce po prawej co mam odciete kabelki cos tam musze podlaczyc ?
  27. Udało Ci się znaleźć przyczynę tego problemu?
  1. Pokaż więcej aktywności
  • Nadchodzące wydarzenia

    Brak nadchodzących wydarzeń
  • Tematy