Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Skrzypi pedał sprzęgła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem po wymianie pompy sprzęgła przy pedale tą z tłoczkiem objaw ( pedał wpadł i już się nie podniósł ). I tak wszystko już działa ale niestety został pewny niesmak, a mianowicie pedał przy naciskaniu i puszczaniu skrzypi tak że nawet muza nie pomaga już mnie to do szewskiej pasji doprowadza. Macie jakieś pomysły, próbowałem to zlokalizować ale nie wiem popsikałem smarem w areozolu i nic nie dało na bank dochodzi to skrzypienie z kabiny, może jest tam jakaś sprężyna czy linka. Dajcie jakąś rade bo :wallbash:

Mechanik twierdzi że pewnie piszczało ale nie słyszałem a teraz wymyślam, jednym słowem nie chce mu się pierdołami zajmować. Pokazał mi tylko co odkręcić i co można zrobić ewentualnie (wypsikać smarem) ale nic nie pomogło. Na ten tłoczek co jest guma nie psikałem bo bałem sie tam wstrzyknąć smar pod tą gumę aby nie zmieszał się z płynem. Czy może źle myślę ?

Opublikowano

moim skromnym zdaniem to wina pompki-jakaś szajsowata - oryginał czy zamiennik?? jeśli zamiennik to jakiej firmy ci założyli?? bo te tanie to maja rożne herezje...

mozesz gumke odsunac i psiknac tam smarkiem-nie zmiesza sie z płynem.

Opublikowano
  • Autor

To jest oryginał Sache czy jakoś tak pisało. Od rozbitka kupiłem. Dobra czyli można odsłonić tą harmonijkową gumę i dać tam smar. Ok dzięki.