michalw Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Mam problem z skrzynią automatyczną, na 2 i 3 biegu (skrzynia 4 biegowa) przy równym (jednostajnym) trzymaniu pedału gazu kiedy samochód powinien trzymać równe obroty występują wahania - wzrost lub spadek obrotów - jakbym dodawał gwałtownie lekko gazu lub zwalniał, biegi przełączają się dobrze jest tylko problem z nieutrzymywaniem obrotów wahania obrotów nie są bardzo duże, ale odczuwalne i uciążliwe. Proszę o pomoc, poradę diagnozę, jestem z Szczecina.
onsork Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 z objawów jakie opisałeś to konwerter (sprzęgło hydrokinetyczne )masz do wymiany lub do regeneracji
michalw Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 Mam diagnozę jedna to sprzęgło hydrokinetyczne koszt na naprawy robocizna 1000 zł. regeneracja w Niemczech 1000 i olej i filtr razem 2300 zł ;(
onsork Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 regeneracja w Polsce to około 600 + robocizna regeneracja w UK to około 100 funtów przy wymianie obejdzie się bez wymiany oleju co to za ceny opisujesz ??????
markus85 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jak coś mam sprzęgło po swoim automacie tanio oddam, powinno pasować do Twojego
Rekomendowane odpowiedzi