Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Tylna lampa Avant, problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za pomoc od modera w stylu: "kupuj komplet beidze ok" dziekuje, ale nie jest to odpowiedz zadowalajaca mnie niestety.

a w wyszukiwarce szukałem i wiem że te lampy z 99-01 bedą pasowały do mojej z 96r. ale dalej potrzebuje linka/informacji jaką konkretnie zamowic (np allegro itp)

oryginał wiadomości:

Witam, moje nieszczescie dotyczy audi a4 avant 96r.

tylnia lewa lampa poszła sobie... z dymem

teraz mam pytanie- bo moj samochod jest z 96- ale na allegro widze podobne lampy z rocznikow 99-01

np tutaj:

http://moto.allegro.pl/audi-a4-99-01-lampa-tylna-lewa-kombi-nowa-i1316150942.html

czy to moze byc lampa ktorej szukam? czy ona jest identycznie zrobiona i nie bedize problemu z montazem?

tu zdjecie mojej ocalałej lampy prawej:

27112010428.th.jpg

Opublikowano

tez bym podłączył się do tego pyt , w niedługim czasie będę wymieniał na II lift i nie wiem jak to jest z tymi zamiennikami z allegro :mysli:

Opublikowano

probowka w dlon i heja koledzy, a wszytko bedzie jasne. lampy po II lifcie pasuja idealnie. nie trzeba nic docinac kombinowac.

Opublikowano

Chcesz kupić jedną lampe czy dwie ? Bo jak jedną to zauważ ze poliftowe nie mają dymionego szkiełka wstecznego :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Chcesz kupić jedną lampe czy dwie ? Bo jak jedną to zauważ ze poliftowe nie mają dymionego szkiełka wstecznego :wink4:

no właśnie zamówiłem w sklepie lampe i okazało sie tak jak mowisz- ta nowa miala wrecz białe szkiełko wsteczne.

i teraz prośba do Was koledzy- moglby mi ktos cos znaleźć na allegro- bo ja mam kłopot na aukcjach z odroznieniem tych białych od przydymionych wstecznych ; ]