Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Wkład lusterka asferycznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1. Proszę o nr lusterka/wkładu asferycznego - podgrzewanego - strona prawa - EUROPA. :kox:

2. Oraz nr drugiej części elementu mocującego ORI przedniej lewej wycieraczki gumowej. To mocowanie składa się z dwóch części. Nr części którą posiadam... 3D0 864 523A Mam nadzieję, że zrozumiale to napisałem. :wink4::mysli:

Z góry dzięki.

:hi:

Opublikowano

może to zdjęcie ci pomoże

0ad0ac7a9ce7cdf8m.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dzięki kolego. Myślę, że to powinno mi pomóc. :good:

Mógłbyś jeszcze podać nr wkłądu lusterka prawego asferycznego podgrzewanego?

:hi:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________Ludziska PLS o sprawdzenie tego wkładu.

Opublikowano

Wybierz sobie które to jest (myślę że to te zaznaczone) - o ogrzewaniu nic nie pisze , także chyba wszystkie są ogrzewane :mysli:

45820458.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dzięki bardzo! Na pewno coś z tego wybiorę! :hi:

Opublikowano

o grzanych nic nie pisze , potem są już tylko "konvex'y" :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Mam lewe grzane 8E0 857 535 E i wydaje mi się, że to które zaznaczyłeś jest odpowiednikiem lewego więc powinno być grzane. :good:

Zerknij jeszcze na ten drugi problem w pierwszym poście. Chodzi o lewą wycieraczkę przód - kierowcy. :cool1:

Opublikowano

Troszkę nie rozumiem tego - "z dwóch części" :mysli:

Chodzi ci o ten okrągły plastik w dywaniku ? I on składa się dwóch części ?

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie. Jest skręcany. Na tej części którą mam 3D0 864 523A jest gwint - tworzywo sztuczne (plastyK). :kox:

Opublikowano

3D0864523A takiego nr. ETKA 7.0 nie znalazła w ogóle , ETKA 7.2 znalazła ale nie ma rys. do tej części :confused4:

A nie będzie przypadkiem tak że te dwa elementy będą jedną częścią o nr. 3D0864523A ( jakby był do niej drugi element to ETKA by go wskazała jako "w razie potrzeby zastosuj ... " )

A po drugie , prawy dywanik masz kompletny ? Jeżeli tak to spróbuj to rozkręcić i sprawdzić czy jest na tej "szukanej" części jakiś nr. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

3D0864523A takiego nr. ETKA 7.0 nie znalazła w ogóle , ETKA 7.2 znalazła ale nie ma rys. do tej części :confused4:

A nie będzie przypadkiem tak że te dwa elementy będą jedną częścią o nr. 3D0864523A ( jakby był do niej drugi element to ETKA by go wskazała jako "w razie potrzeby zastosuj ... " )

A po drugie , prawy dywanik masz kompletny ? Jeżeli tak to spróbuj to rozkręcić i sprawdzić czy jest na tej "szukanej" części jakiś nr. :wink4:

No chciałem to sprawdzić ale Póki co nie mam jeszcze tych dywaników u siebe bo po tamtej zimie zostawiłemje u brata ale jutro już powinny być u mnie to wtedy sprawdzę. :cool1:

Dzięki! :hi:

Opublikowano

No problemo senior :wink4: