Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ekran w RNS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chłopaki mam pytanie czy miał ktoś taka dolegliwość ze swoim RNS a mianowicie ekranik w radiu sam się rozjaśnia i ściemnia również faluje, to nie jest notoryczne ale intrygujące. Najlepiej to jest widoczne na opcji NAVI na mapie może ktoś miał coś takiego i podpowie jak się z tym uporać. Nie mogłem znaleść tego tematu na forum jak się powtarzam to z góry przepraszam. Proszę o podpowiedz ewentualnie jakiś link....

Dodam iż radio zmieniałem z Symphony II więc żadnych większych kombinacji nie było jedynie kostka ISO II odpowiednie kodowanie i wszystko działa jak powinno tylko ten ekran ostatnio zauważyłem :mysli: .. z góry dziękuje :good:

Opublikowano
  • Autor

ale to jest normalne wcześniej czegoś takiego nie miałem sam się rozjaśnia i następnie przyciemnia hmm ???

i tak lekko faluje ..

Opublikowano

ale to jest normalne wcześniej czegoś takiego nie miałem sam się rozjaśnia i następnie przyciemnia hmm ???

i tak lekko faluje ..

mi się ostatnio tak zrobiło i ruszyłem pokrętłem od ustawiania jasności oświetlenia "góra-dół" i wróciło do normy :wink4: nie wiem czy to możliwe ale zauważyłem to jak jechałem z 10 km po strasznie dziurawej drodze... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

chodzi Ci żeby najpierw wejść w ustawienia Ekranu na maxa rozjaśnić, ściemnić i było OK ?

Opublikowano

chodzi Ci żeby najpierw wejść w ustawienia Ekranu na maxa rozjaśnić, ściemnić i było OK ?

nie, chodzi mi o ponowne ustawienie jasności potświetlenia wszystkich lampek na desce rozdzielczej (u mnie w A3 jest pokrętło, a w A4 jest chyba "+ i -" przy liczniku jak dobrze pamiętam :decayed:)

Opublikowano
  • Autor

a to ma coś do ekranu w radiu ??

Opublikowano

a to ma coś do ekranu w radiu ??

u mnie się ściemnia i rozjaśnia tak samo jak reszta...