Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Rożnice pomiedzy grzanymi a nie grzanymi stołkami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam prośbe...czy któryś w Was wytłumaczylby mi rożnice jakie wystepują między grzanymi a nie grzanymi stołkami? oraz czy się rożni klimatronikk 2din z grzanymi d*pami i bez tego grzania. bede wdzieczny pozdrawiam

Opublikowano

podgrzewane fotele mają grzane siedziska .... nie podgrzewane ich nie mają :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

podgrzewane fotele mają grzane siedziska .... nie podgrzewane ich nie mają :wallbash:

słychaj ja wiem o tym... :tongue4: ale mi chodzi jakie kostki mają być pod spodem bo mam komplet wymontowany i nie wiem czy sa podgrzewane...są tam dwie kostki czerwona z 3-4 pinami i jedna duża żółta.

Opublikowano

qrde ja mam grzane wraz z lędźwiami ale nie pamiętam ile tam kości jest. Z tego co pamiętam to mam żółtą, zieloną i czerwoną. tak na bank tak mam, 3 kości są, tylko pewnie w polifcie i przedlifcie różnią sie kolorami. ale soko masz 3 to masz grzane tyłeczki :wink4:. co do 1 i 2 din to niczym prócz tego ze 1din jest 2 razy mniejszy od 2 din. a klimatronik w 2 din ma wiecej plastilu na górze tzn jest cały z obudową tak jakby porównać go z 1 din a w 1 din masz plastikową ramke maskującą szczeliny do okoła radia oraz panelu klimatronika, jest ona na zatrzaski(metalowe spinki) sam klimatronik jest kwadratowy. NO i co juz pewnie wiesz w klimatroniku z grzanymi stołkami masz rolki ze stopniowaniem grzania, w przedlifcie klimatronik nie ma nic do rzeczy, masz wtedy na wysokości awaryjnych przyciski od grzania rónież wraz z regulacją, poszukaj na forum fotek, zajrzyj do działu sprzedam i tam bedziesz miał kilka takich gadźetów to sobie sam porównasz :hi: tu masz przykład:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177343.0;topicseen

http://postimage.org/image/1dhtjsglg/

Opublikowano

w fotelach nie grzanych jest jedna kostka (bez airbagu) i dwie z airbagiem ... pierwsza do ładunku pasów druga .... jak logika nakazuje do airbagu :) jak masz więcej ... to fotel ma jakiś extras he znaczy może być ale nie musi podgrzewany bo np: są fotele które mają pompowaną lędźwię elektrycznie i ... tylko to bez regulacji elektrycznej np: położenia oparcia. Ale może ktoś tu się znajdzie - zapytaj kolegi który sprzedaje w dziale Sprzedam grzane skóry z A4 B5 to Ci powie ile tam jest kostek bo ma akurat wyjęte stołki z auta :)

Opublikowano
  • Autor

aha roznice pomiedzy klimatronikami juz wiem i mam bez grzanych d*p wiec pewnie fotele z tego samego autka to znaczy ze pewnie tez nie podgrzewane...szkoda no ale cóz i tak do sprzedani będą

Opublikowano

kostka od grzanych d*p jest zielona. Jesli jej nie ma - podgrzewania nie ma :P