cymek28 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam serdecznie.Posiadam Audi 1.8T i nie mam ogrzewania,temperatura na wskażniku pokazuje 70 stopni a ogrzewania jak nie było tak nie ma.Węże które dochodzą do nagrzewnicy są gorące.Jeżeli jest układ zapowietrzony to jak go można poprawnie odpowietrzyć.Przesyłam link do zdjęcia bo może przyczyna leży w złej obsłudze climatronika nie wiem do czego służą przyciski 1 2 3 :Proszę o pomoc i z góry dziękuję i Piotr. http://images34.fotosik.pl/45/7fb93cd1b4295ea8med.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 1 to ogrzewanie przedniej szyby (nawiew), dwa - no sama nazwa wkazuje , 3-zamknięty obieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 1 nawiew na szybe 2 automatyczne utrzymywanie temp 3 obieg zamkniety termostat do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 W którym miejscu jest jest ten termostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 W którym miejscu jest jest ten termostat Przy pompie wody, w bloku silnika. Szukaj w dziale Silniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Jeżeli chodzi o termostat to wiem już wszystko co mnie interesuje trzeba sie będzie zabrać do wymiany.Mam jeszcze jedno pytanko.Jak sprawdzić temperaturę płynu na panelu climatronika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Mam jeszcze jedno pytanko.Jak sprawdzić temperaturę płynu na panelu climatronika. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,70.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi