Opublikowano 4 Lutego 201115 l Witam Mam pytanie czy miał ktoś doświadczenie z twardością 1BD jest bardziej podobne do 1BV (twarde) czy 1BE (śr. tward.) bo mam do kupienia taki komplet (1BD - 8E00513033L , 8E0413031CP) ale nie chciałbym się przesiąść z 1BA na np. coś w stylu 1BV
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Tutaj masz kolego temat poświęcony zamianie sprężyn z 1BA na 1BV/1BE... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153414.0 W podwieszonych tematach tego działu masz oznaczenia sprężyn i amortyzatorów.
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Autor Dzięki ale przeczytałem uważnie cały wątek i nie ma tam nic o 1BD rozumiem ze jest wiele czynników które mogą zmieniać charakterystykę dla danego typu ale ja chciałem się cos dowiedzieć na temat ogólnej charakterytyki 1BD względem 1BV czy BE
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Dzięki ale przeczytałem uważnie cały wątek i nie ma tam nic o 1BD rozumiem ze jest wiele czynników które mogą zmieniać charakterystykę dla danego typu ale ja chciałem się cos dowiedzieć na temat ogólnej charakterytyki 1BD względem 1BV czy BE A Ty masz 1BD?
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Autor Mogę takie mieć podałem nr amorów to są od 1BD mam dostać też nr sprężyn ale to za jakiś czas
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Autor http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23084.0 czytałem to wcześniej nic ciekawego nie ma Mnie chodzi o to czy ktoś przy tym coś rezał tzn. np. zakładał 1BD lub jeździł na takim i ma porównanie
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Witam Mam pytanie czy miał ktoś doświadczenie z twardością 1BD jest bardziej podobne do 1BV (twarde) czy 1BE (śr. tward.) bo mam do kupienia taki komplet (1BD - 8E00513033L , 8E0413031CP) ale nie chciałbym się przesiąść z 1BA na np. coś w stylu 1BV Skoro się nie chcesz przesiąść z 1BA na 1BV to tym bardziej na 1BD nie będziesz chciał bo podejrzewam, że to jest coś w stylu 1BV... Bo 1BD to przecież typowo sportowe zawieszenie.
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Autor Witam Mam pytanie czy miał ktoś doświadczenie z twardością 1BD jest bardziej podobne do 1BV (twarde) czy 1BE (śr. tward.) bo mam do kupienia taki komplet (1BD - 8E00513033L , 8E0413031CP) ale nie chciałbym się przesiąść z 1BA na np. coś w stylu 1BV Skoro się nie chcesz przesiąść z 1BA na 1BV to tym bardziej na 1BD nie będziesz chciał bo podejrzewam, że to jest coś w stylu 1BV... Bo 1BD to przecież typowo sportowe zawieszenie. A skąd wiesz że to jest "typowo sportowe" zawieszenie jeździłeś ETKA tego właśnie mi jednoznacznie nie określa że to "bardziej lub mniej" sportowe zawieszenie [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 17:30_________________________________________________ akjam Widzę że usunąłeś post ale i tak odpowiem Tak czytałem to co ty i nie wiem czy to aby na 100% tylko zawiecha do S4 i jak się to ma do BE BV ?
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Podobno czytałeś to co ja... :gwizdanie: 1BD to zawieszenie sportowe S4... P.S. Usunąłem przez pomyłkę.
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Autor Podobno czytałeś to co ja... :gwizdanie: 1BD to zawieszenie sportowe S4... P.S. Usunąłem przez pomyłkę. czytałem i co..... 1BE to też sportowe i 1BV też jest tak nazwane w Etce więc dalej nie rozumiem co chcesz mi powiedziec przez "to zawieszenie sportowe" nie jest opisane jako tylko S4