Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

odszkodowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wjtam wszystkich :) 2 tygodnie temu miałem kolzje drogową w wyniku której została uszkodzona poważnie moja niunia. na miejsce kolizji przyjechała policja i uznała że kolizia nie była z mojej winy. pech chciał , że sprawcy auto ubezpieczone było w PZU. po wizycie żeczoznawczy dowiedziałem sie że naprawa auta może przekroczyć wartość mojej niuni. dzisiaj właśnie dostałem pismo z pzu w którym jest naoisane, że wartość mojej niuni przed wypadkiem została wyceniona na 15600 zł po wypadku na 9800zł czyli wynika z tego że moje odszkodowanie wyniesie 5800zł. nie wiem jakim bym był magikiem to i tak za takie pieniądze bym jej nie zrobił. ale najgorsze w tym wszystkim jest to że skąt oni wzięli taką cene mojej niuni przed wypadkiem? bo ja myśle że została ona zaniżona o dobre 6000zł. w takiej cenie jaką oni podali to biorę takie auto bez zbędnych pytań . bardzo was proszę o pomoc.

Opublikowano

ale przeciez nie masz szkody calkowitej, chyba ze naprawa jest niemozliwa

Opublikowano
  • Autor

po dzisiejszym piśmie wynika,że szkoda nie jest całkowita ale na samym początku gość z pzu mówił że naprawa może przekroczyć wartość samochodu. z ich kalkulacji wynika że naprawa może kosztować z 8tysięcy

Opublikowano

Daj jakieś zdjęcia auta jak masz po wypadku. Poza tym daj auto do blacharza o ile da rady je naprawić on Ci je musi naprawić a PZU musi pokryć koszty naprawy...