Radek198dwa Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Drodzy Koledzy i Koleżanki mam problem następujący. Moja RNS-e działa bez zarzutów jednak mam problem z wyjmowaniem dvd zza ekranu tzn czyta mapy lecz po naciśnięciu przycisku płyta nie wychodzi. Znacie może przyczynę bądz ewentualnie jakiś serwis blisko Łodzi.Pozdrawiam wszystkich
Marcino87 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Może mechanizm do wyjmowania płyt kuleje :gwizdanie:
Radek198dwa Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2011 przycisk za ekranem escape. pewnie mechanizm ale nie chcę sam dłubac bo rozwalę więc może zna ktoś kogoś to zajmuje się naprawą RNS-e??
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 przycisk za ekranem escape. pewnie mechanizm ale nie chcę sam dłubac bo rozwalę więc może zna ktoś kogoś to zajmuje się naprawą RNS-e?? Sorry , ze tak pytam ale rozne sa przypadki zadzwon i popytaj moze tutaj http://www.naviservice.com.pl/index.php?menu=1
Rekomendowane odpowiedzi