[B5 AHU] Brak biegów
0

    3 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam :hi:

    Dziś miałem nieprzyjemną sytuację...jechałem sobie autostradą i na końcu autostrady po dokonaniu opłaty nie mogłem wrzucić żadnego biegu po chwili z oporem wrzuciłem "2" i pomału ruszyłem "3" i "4" weszły ale "5" już nie. Przy nieudanej próbie zmiany z "4" na "5" nie mogłem ponownie wrzucić żadnego biegu. Auto postało chwilę na jałowym po chwili mogłem ponownie powtórzyć procedurę "2;3;4", na postoju po chwili "odpoczynku" mogę wrzucić każdy bieg. Czy miał ktoś podobny problem? Pomocy..

    Pozdrawiam i z góry dzięki

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    a na zgaszonym silniku biegi normalnie wchodza?? prawdopodobnie sprzegło...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    no i padła skrzynia.. :wallbash: na szczęście już naprawione, kupiona używka :naughty:

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się
    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.