Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Audi Bluetooth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie może czy jest możliwość i jak to zorbić aby na sprzęcie audi odtwarzać muzykę np. z telefonu.

Otóż mam fabryczny bluetooth ( audi b7) i jak go załącze to mogę tylko rozmawiać przez radio Audi (Audi Concert) , niestety muzyka z tel , nie idzie w głośnikach.

Jako, że radio jest tylko na płyty CD, a w bagazniku mam Navi to chciałem zapytać czy jest jakaś możliwość połączenie ze sprzętem Audi , telefonu lub czegoś co ma bluetooth .

Jeśli nie to czy np. jest jakaś możliwość aby zrobić wyjście na usb ? , karty pamięci etc ? aby można było odtwarzać muzykę mp3.

Opublikowano

z tego co pamiętam to Concert nie obsługuje Bluetooth Audio i z dołożeniem innych źródeł też jest na 99% nie możliwe, jedynie zmiana jednostki sterującej pomoże, Alpine i Pioneer w modelach 2 DIN ma obsługę wielu źródeł

Opublikowano
  • Autor

Dzieki,

Super urządzenie.

Ale mam jeszcze pytanie. Otóż orginalnie mam w bagazniku po lewej stronie NAvi ( Audi Navigation) , która jest połączona z licznikiem .

Czy taka navi jest także połączona z radiem Audi ? Chodzi o to czy to wyjście z radia Audi nie jest zajęte przez Navi ( to chyba tak jakby zmieniarka była ? )

i czy w takim wypadku mogę to urządzenie podłączyć ?

Opublikowano

Dzieki,

Super urządzenie.

Ale mam jeszcze pytanie. Otóż orginalnie mam w bagazniku po lewej stronie NAvi ( Audi Navigation) , która jest połączona z licznikiem .

Czy taka navi jest także połączona z radiem Audi ? Chodzi o to czy to wyjście z radia Audi nie jest zajęte przez Navi ( to chyba tak jakby zmieniarka była ? )

i czy w takim wypadku mogę to urządzenie podłączyć ?

Mala Navi nie jest polaczona z radiem , masz panel sterownia w tunelu srodkowym ktorym ustawiasz wszystkie funkcje w NAVI. Mozesz tez dolozyc orginalna zmieniarke na 6 CD . Schematy masz opisane tez na forum :)

http://postimage.org/image/1az3chhms/

Fota po prawej stronie .

Opublikowano

nie lepiej Ci kupic odbiornik FM

Opublikowano
  • Autor

Mialem kiedys w innym aucie transmiter FM i jakoś była okropna :( więc niewiem czy tutaj jakosc bedzie taka jak z płyty :? :)

Pozdrawiam,