Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Potrzebuję pomocy w ustaleniu nr polisy ubezpieczeniowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie potrzebuję kogoś kto działa w ubezpieczeniach i może pomóc w ustaleniu takiego numeru.

Sprawa dotyczy firmy brukarskiej z miejscowości Tęgoborze woj. Małopolskie. Robili komuś granit przed domem i na koniec żeby go zafugować posypali cementem z piaskiem i polewali wodą by wszystkie szczeliny się zapełniły. Do był przy drodze głównej i całość cementu spływała na drogę. Ja akurat jechałem do pracy i jak na złość w tym miejscu ktoś stał samochodem na moim pasie na awaryjnych więc wyprzedziłem ten samochód (prędkość może 5-10km/h). zaparkowałem samochód na parkingu i poszedłem do pracy. Było to w piątek, w sobote chciałem umyć samochód na niedzielę i moim oczom ukazał się cement na błotniku, progu, drzwiach kierowcy i zderzaku z tyłu. Koleś z początku kręcił że ktoś kto się zajmuje jego papierami jest za granicą i wraca wieczorem. Byłem dzisiaj u niego i gnój jeden po chamsku wziął dłonią jeździł mi po błotniku i drzwiach chcąc ściągnąć to wszystko. Mówię mu chcę zgłosić sprawę do ubezpieczyciela albo pan pokryje koszty ściąnięcia tego z samochodu. Zaczął znowu kozaczyć i rozstałem się z nim bez słowa bo widziałem że ma mnie w du....ie.

Jeśli ktoś może mi pomóc w ustaleniu firmy co go ubezpiecza to proszę o pomoc. Jego dane prześlę na priva.

Opublikowano

ci od bruku są najgorsi, a polisy nie ustalisz bo pewnie jej nie ma

Opublikowano
  • Autor

On na samym początku jak pierwszy raz z nim rozmawiałem mówił że ma formę ubezpieczoną.[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 08:08_________________________________________________To że zaczął kręcić to było jak z nim już osobiście gadałem.