Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Pytanie o tłumik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Strasznie mi telepie tłumikiem i drgania przechodzą na całą budę co mnie strasznie denerwuje :kwasny:. Pytanie mam odnośnie tłumika, ponieważ ja mam cały tłumik, chyba to jest oryginalny. Chciałem wyjąć sam katalizator z plecionką i zawieź do tłumikarza żeby mi wspawał nową plecionkę ale nie dam rady bo musiał bym rozciąć go. jak patrzyłem na nowe tłumiki to są normalnie 3 części a ja mam tylko 2 i jak to zrobić czy rozciąć w którym miejscu??? Wymieniałem już wieszaki na nowe oprócz ostatniego z tyłu ale myślę że to nie pomoże. Tylko pleciona do wymiany albo jakie poduchy pod silnikiem.

Pozdrawiam

Opublikowano

jedź do tłumikarza i on będzie wiedział co i jak z tym zrobić bo musi mieć samochód zeby wszystko dobrze wyspawać

Opublikowano
  • Autor

Byłem u tłumikarza i on powiedział że jak pleciona nie jest popękana to nie ma sensu wymieniać na nową. Ja mówię że tłumik drga a on mówi że to i tak nic nie poprawi.

Także podziękowałem i odjechałem i chyba muszę podjechać do jakiegoś który wie o co chodzi. Nie wiecie gdzie w okolicach Krakowa jest dobry gość od tłumików???

Opublikowano

hmm no to żeczywiście to d..pa a nie tłumikarz poszukaj innego "prawdziwego" i będzie git u mnie bym ci polecił ale w krakowie niestety nie powodzenia w szukaniu

Opublikowano
  • Autor

Czy ta pleciona będzie dobra do mojego AJM-a??? Niby pisze że pasuje ale czy nie lepiej jest kupić samą plecione bez kryzy czy będzie pasować wszystko???

http://moto.allegro.pl/reperaturka-zlacze-vw-passat-audi-a4-a6-1-9-tdi-i1788565307.html

http://moto.allegro.pl/zlacze-elastyczne-audi-a4-a6-vw-passat-superb-tdi-i1785804294.html

Pozdro