Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Radio symphony bluetooth - muzyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę, ale trudno.

W samochodzie mam zamontowane radio symphony + AMI oraz bluetooth, żeby połączyć telefon. Ostatnio z nudów chciałem sprawdzić czy mogę jakoś połączyć laptopa (wbudowany bt) z samochodem. Poszedłem więc do auta włączyłem laptopa i bez najmniejszego problemu połączyłem go z samochodem. Laptop odczytał samochód jako zestaw głośno-mówiący (co było do przewidzenia), ale co ciekawe puściłem muzykę w laptopie, gdy był on połączony z samochodem, jednak muzyka nie grała z użyciem głośników laptopa, czyli dźwięk zapewne był wysyłany do samochodu - nasuwa mi się teraz pytanie, co można zrobić żeby dźwięk, który wychodzi z laptopa i jest przesyłany do samochodu grał na głośnikach w samochodzie?

Dla pewności rozłączyłem laptopa od samochodu i muzyka normalnie grała na głośniczkach w komputerze.

Do AMI mam kabel pod I-POD-a, a na nim mogę mało muzyki zmieścić. Wiem, że można kupić kabel do AMI z końcówką bluetooth albo mini-jack, ale może jest jakieś rozwiązanie, którego nie znam?

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Nie wiem jak jest z muzyka z laptopa :kox: ale masz moze wejscie AUX w schowku w tunelu ? tam podlanczasz kabelek i dowolne urzadzonko :)

Opublikowano
  • Autor

Niestety aux nie mam (gdybym miał bym się nie pytał :wink4: co można zrobić), ale ktoś ułamał zaślepke od aux :confused4:, więc mam dziure - ale ma to swoje dobre strony bo biegną pod tym schowkiem rurki od 3-strefy klimatyzacji dla pasażerów z tyłu, więc gdy mam włączony nawiew na tylna kanape to zimne powietrze dobiega do schowka i prostym sposobem mam chłodzony schowek :kox: - co prawda chłodzi się tam raczej przy dłuższych podróżach, ale zawsze coś.

Mi się udało przy dłuższej podróży schłodzić puszkę coli :JC_fan:

A może ktoś ma taki zestaw:

http://www.ebay.co.uk/itm/2010-Audi-A5-S5-Accessory-Bluetooth-Streaming-Audio-Kit-/130570799043?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e66a047c3

nr części 4F0 051 510 J ?