Gość Edyta Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 no ładnie kiedy nowe buciki zawitaja jak ja ci zazdroszcze takich widoków
pablo_ua4 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 a ja tobie twoich ale ja wole alpy francuskie tam to jest dopiero:slina: no czekam caly czas na oponki i sie doczekac nie moge a juz tak bardzo bym chcial je miec
Gość Edyta Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 ha nie dziwie sie ze nie mozesz sie doczekac no zapraszam na kaszuby
pablo_ua4 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 ciekawosc mnie zrzera jak to bedzie wygladać na autku
Gość Edyta Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 nie tylko ciebie tez ciekawi mnie jak bedzie sie prezentowac
pablo_ua4 Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Opublikowano 30 Marca 2012 ciekawe czy nie bedzie za wysoka na 1bv
dawid97531 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Kolor avusow fajny , wg w twoim aucie jest duzo zeczy ktore chcialbym wymodzic u siebie aly Ty wybiegasz duzo do przodu w stosunku domnie(mojego auta) .Powodzenia w modach
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 Kolor avusow fajny , wg w twoim aucie jest duzo zeczy ktore chcialbym wymodzic u siebie aly Ty wybiegasz duzo do przodu w stosunku domnie(mojego auta) .Powodzenia w modach kolego na spokojnie i dojdziesz do wszystkiego :wink:a moj to i tak sie kryje w stosunku np do marcina_o23 a juz sie nie mowi o wrc albo bartku:slina: ---------- Post added at 10:10 ---------- Previous post was at 10:08 ---------- Pewnie że 1BV będzie za wysokie oj tam oj tam zobaczymy jak cos to wskoczy gwint bo jeszcze nigdy nie mialem
P-U-M-A Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Gwint za***ista sprawa taki KW jak ja mam to lepiej dziury wybiera niż 1BV na pewno. Kumpel ma 1be i u mnie w samochodzie nie słychać tak dziur jak u niego.
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 ku...aaaaaaaaaaaaaaa to za drogo jak dla mnie :wallbash:zabiles mnie ta cena:doh:
marcin_o23 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 paweł nie przesadzaj u mnie jeszcze bida, a jeśli chodzi o 1bv i 18 to będzie optycznie wystarczającodobrze wyglądać, u ciebie naprawdę ładnie siedzi, a gwint to wiesz tylko dla lansu, jak nie kupisz dobrego markowego z regulacją twardości to będzie twardo, już na samej 18 odczujesz różnice, wiem bo tydzień temu na pare dni musiałem wrócić do 17 i jest różnica
P-U-M-A Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 paweł nie przesadzaj u mnie jeszcze bida, a jeśli chodzi o 1bv i 18 to będzie optycznie wystarczającodobrze wyglądać, u ciebie naprawdę ładnie siedzi, a gwint to wiesz tylko dla lansu, jak nie kupisz dobrego markowego z regulacją twardości to będzie twardo, już na samej 18 odczujesz różnice, wiem bo tydzień temu na pare dni musiałem wrócić do 17 i jest różnica To jest wypowiedz osoby która nie jeździła na gwincie. Dlaczego twierdzisz że dla lansu bo nie bardzo rozumiem. ---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:41 ---------- Z drugiej strony jak ma być na gwincie jak ustawisz sobie koło równo z błotnikiem bo nie chciał bym mieć wtedy miękkiego auta.
marcin_o23 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 na aco poza lansem jest w zawieszeniu które jest dużo twardsze niż np seryjne sportowe w audi?? skąd pewność że nie jeździłem na gwincie , spoko dla wyglądu jestem za, chociaż ma sens do minimum 19
P-U-M-A Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Oj nie zgodzę się z tobą w większości twoich treści. Jeżeli jeździłeś w B6/B7 to spoko ale jeżeli nie to nie pisz takich bzdur. Bo w B6/B7 gwint (KW w moim przypadku) zachowuje się o wiele lepiej na nierównościach niż zwykłe zawieszenie S-Line bo miałem porównanie. To że jest bardziej twarde to nie znaczy że jest dla lansu. Jedni cenią sobie to że auto się lepiej drogi trzyma co można wykorzystać w zakrętach np. ---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:49 ---------- Zapraszam do mnie przejedziesz się to zmienisz zdanie jak każdy który na razie jechał moim autem.
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 P-U-M-A ale za tyle kaski to łaski nie robi ten gwint a po za tym to bym raczej wolal recaro w takiej kasie niz gwint jak dla mnie to w chu.. kaski jednak a tym bardziej ze jednak to 1bv u mnie za***iście sie trzyma bo na zakretach zero przechyłów a co do nierownosci to staram sie raczej powoli jezdzic:wink:
marcin_o23 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 ja nie jestem przeciwnikiem gwintu, ale jak miałbym kupować, a w planach jest to tylko jakaś wysoka półka, jak widze że zakłada sie gwint za 800pln nowy to napewno nie jest to dla mnie rozwiąznie zwiększające bezpieczeństwo podczas szybszej jazdy, stabilność samochodu, bo chyba po to jest docelowo stworzone, ogólnie na dzień dzisiejszy zakładają ziomki tanie gwinty żeby zglebić furkę, moim zdaniem 18 dobrze wyglada na 1bv czy tam 1be, koniec ot bo to nie temat od tego
Rekomendowane odpowiedzi