Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Podłokietnik-czy będzie pasował?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinień pasować, ale ja na Twoim miejscu szukał bym ori Audi

Opublikowano
  • Autor

Szukam cały czas, ta oferta mnie zainteresowała bo poszycie jest w kolorze moich siedzeń :good: i cena dobra.

A w A4 i Passatach nie były montowane identyczne? Ten jest wogóle ori z passata?

Opublikowano

W audi jest prostokątny a w paskach półokrągły przód.

Opublikowano

Ja mam podłokietnik ale niestety idzie w komplecie z czarną tapicerką skórzaną

Opublikowano

montowałem taki sam podłokietnik do octawi skody musiałem troche ten uchwyt poprzycinać bo troszkę nie pasował ale udało się i było git

Opublikowano
  • Autor

No tak :good: rzeczywiście w audi są ładniejsze :wink4: więc będę szukał dalej z audi i najwyżej dam do obszycia :good:

Opublikowano

ja mam z passata ori w audi i pasuje P&P :decayed: tylko ksztalt inny :wink4:

Opublikowano

No tak :good: rzeczywiście w audi są ładniejsze :wink4: więc będę szukał dalej z audi i najwyżej dam do obszycia :good:

klapke sam dasz radę sobie obszyć, a materiał jak będziesz chciał to postaram Ci się załatwić :) z eco skórki. kiedyś przerabiałem taki z audi na czarny.

Tak więc szukaj z audi :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

klapke sam dasz radę sobie obszyć, a materiał jak będziesz chciał to postaram Ci się załatwić :) z eco skórki. kiedyś przerabiałem taki z audi na czarny.

Tak więc szukaj z audi :good:

Jak znajdę to odezwę się do Ciebie :good:

Właśnie jeśli ktoś ma łokieć na sprzedaż to zapraszam na pv :good:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 13:37_________________________________________________Odświeżam temat :gwizdanie:

Mam okazje kupić w dobrej kasie podłokietnik z tunelem ale z polifta, teraz pytanie czy tunel z polifta pasuje do przedliftów, mocowanie itp.

Czy warto pchać się w malowanie takiego tunelu, jest jasny a ja mam czarny i musiałbym go przemalować żeby pasował kolorystycznie do reszty.

Znalazłem na allegro taka farbę:

http://allegro.pl/strukturalny-lakier-do-zderzkow-i-plastiku-spray-i1882863656.html

Opublikowano

Z polifta pasuje ale z tym malowaniem to bym sobie darował. Trzeba potem uważać aby nie zarysować bo będzie mocno widać jasną rysę.

Opublikowano
  • Autor

Z polifta pasuje ale z tym malowaniem to bym sobie darował. Trzeba potem uważać aby nie zarysować bo będzie mocno widać jasną rysę.

Właśnie tego się boję, nie chciałbym robić ulepa, chociaż mam siedzenia w jasnej skórze i może tan jasny tunel nie wyglądałby tak zle :mysli:

Opublikowano

podłokaietnik z polifta jest taki sam, ale tunel z tego co kojarze jest chyba inny :mysli:, inaczej się łączy z konsolą środkową.

Opublikowano
  • Autor

podłokaietnik z polifta jest taki sam, ale tunel z tego co kojarze jest chyba inny :mysli:, inaczej się łączy z konsolą środkową.

Tzn. że tunel nie będzie pasował? Może to ktoś jeszcze potwierdzić?

Opublikowano

tunel bedziesz musiał założyć swój od przedlifta, bo tak jak pisał huzio, tam gdzie sie łączy z konsola jest różnica, i bedziesz miał dziury :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

tunel bedziesz musiał założyć swój od przedlifta, bo tak jak pisał huzio, tam gdzie sie łączy z konsola jest różnica, i bedziesz miał dziury :gwizdanie:

Aha czyli muszę kupić łokiec z tunelem od przedlifta :wallbash: bo w moim nie ma dziury na łokcia :disgust: chyba że da się ją jakoś wyreżać? :mysli:

Opublikowano

na pewno nie bedzie pasowal, inna wysokosc jest tych tuneli a co idzie za tym inne mocowanie zapewne :gwizdanie:

ale jak bedziesz mial tunel z polifta to ja bym sie wahal i dalej rezal na konsole poliftowa :decayed:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 20:22_________________________________________________

Aha czyli muszę kupić łokiec z tunelem od przedlifta :wallbash:bo w moim nie ma dziury na łokcia :disgust: chyba że da się ją jakoś wyreżać? :mysli:

ale dziure, to mozesz sam se wyciac...ja tez nie mialem a se wycialem :kox: i wierz mi...niczym sie nie rozni :naughty:
Opublikowano
  • Autor

na pewno nie bedzie pasowal, inna wysokosc jest tych tuneli a co idzie za tym inne mocowanie zapewne :gwizdanie:

ale jak bedziesz mial tunel z polifta to ja bym sie wahal i dalej rezal na konsole poliftowa :decayed:

O nie nie aż takim reżaczem nie jestem :tongue4:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 20:23_________________________________________________Spoko to będę ciął :good: i nie muszę tunelu malować :polew: :gwizdanie:

Opublikowano

jak wolisz, ale 30% drogi juz za toba...kolejne 30 to konsola a reszta to drobne zmiany w elektryce...ale jak wolisz :naughty:

i powaga dziury nie widac :wink4:

Opublikowano

dziure w swoim wytniesz spokojnie, ja robiłem to ostatnio :wink4:, na to i tak nachodzi osłona łokcia :wink4: