Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Podłączenie kostek w fotelach za B5 do B5 FL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem właśnie rezam sobie fotele s-linowe z b5 98r do b5 2000r i w tych nowych z auta z 98roku mam 3kostki - dwie duże: jedną zielone, drugą czerwoną tylko z jednym kablem i taka mała żółta z dwoma przewodami... A u siebie w aucie mam jedną dużą zieloną i jedną średnią żółtą z trzema przewodami...

mam wtyczki to dych foteli z 98r bo było ucięte z kablami przy fotelach także chce je zaprawie do instalacji na podłodze, pytanie jak? bo kolory niby podobne ale pewności nie ma nie chcę żeby mi rozwaliło poduchę...

Proszę o pomoc... :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Zieloną kostkę masz od grzanych foteli i tutaj zmian nie ma a co do kostki żółtej to w lifcie zrobili zmiane bo w 98 żółta jest od poduszki (naboju) a w czerwonej kostce jest dodatkowa masa na obudowę poduszki. W lifcie zrobili to w jednej większej kostce. Sprawdź miernikiem gdzie jest nabuj a masa sama sięwyjaśni i tak połącz.

Opublikowano
  • Autor

czyli czerwona kostka w fotelu podłączam do masy w wtyczce z auta... i te dwa pozostałe to jeden masa a drugi idzie na nabój rozumiem czyli dwie masy są???

to obojętne która gdzie? dzięki za info cały czas dłubie...

a tak z innej beczki to może ktoś szuka szarej skóry w IDEALNYM STANIE grzane z poduchami wszystko działa żadnych pęknięć niedługo wstawię fotki w dziale sprzedam ;)

może ma ktoś schemat instalacji airbag audi a4 przed i po lifcie??? proszę o pomoc :notworthy:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 21:47_________________________________________________p.s czyli jak mam masę tą dodatkową to te pozostałe dwa przewody podłączam dowolnie??? czy jest to określone dokładnie nie mogż znaleźć żadnego schematu ;/

Opublikowano

Zebyś nie odpalił czasem poduszki to sprawdzę Ci po pinach i dam znać.

Opublikowano
  • Autor

w samochodzie mam tak: kierowca pasażer

brązowy/biały/zielony brązowy/biały/niebieski

w fotelach jest tak: czerwona kostka z brązowym kablem czerwona z brązowym

żółta kostka z niebieskim i brązowym kablem żółta z niebieskim i brązowym kablem

podłączyłem brązowe przewody z samochodu to dych dużych czerwonych kostek które są masą na obudowie jak kolega pisał...

a dalej u kierowcy biały z samochodu do brązowego a fotelu a zielony do niebieskiego... u pasażera biały do brązowego tak samo jak u kierowcy a niebieski do niebieskiego...

odpaliłem auto i świeci się ABS.... czy jak wykasuje błąd to może wywalić poduchę jak źle podłączone???