Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Lampy przednie - regulacja elektryczna i manualna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Spotkała mnie niemiła niespodzianka. Stłukłem sobie reflektor przedni. Przeszukiwałem wiadome portale. Znalazłem kilka możliwości. Pytanie jest takie, czy lampy z regulacją manualna mozna przystosować do regulacji elektrycznej.

W stłuczonej poza stłuczonym szkłem i urwanymi zaczepami wszystko jest chyba OK.

Miał ktoś kiedyś z tym styczność.

Opublikowano

Da rade. Jezeli w lampie jest regulacja manualna to ja wyjmujesz a w to miejsce wkładasz silniczek ze starej lampy,instalacja powinna być,jezeli nie to przekładasz tez instalacje.

Opublikowano

Cześć

Zależy jakie masz opcje:

jeżeli masz Valeo to kupujac Valeo nie bedzie problemu,natomiast silniczek Valeo jest za dóży i np. do Depo nie wejdzie i wtedy pozostaje kupić silniczek od punto II który idealnie pasuje

pozdrawiam

Opublikowano

Cześć

Zależy jakie masz opcje:

jeżeli masz Valeo to kupujac Valeo nie bedzie problemu,natomiast silniczek Valeo jest za dóży i np. do Depo nie wejdzie i wtedy pozostaje kupić silniczek od punto II który idealnie pasuje

pozdrawiam

madaj , ten myk z siliczkiem od Punto II przechodzi w lampach zespolonych a kolega chyba ma jeszcze lampy dzielone a tam silniczek jest zupełnie inny,o ile mnie pamiec nie myli :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Jak narazie kupiłem orginalne VALEO. Równiez po przejściach. Regulacje elektryczna nie bardzo daziała. Robi jeden krok a dalej tylko cos "pstryka". Muszę z tym powalczyć, albo zostawię do czasu naprawy zderzaka i kupię jakieś zespolone oczy anioła.