asterix24 0 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Witam, niedawno urwał mi się zaczep cięgna przy zamku (pospolita usterka z tego co wiem) kupiłem na złomie cały zamek ale bez kluczyka i żeby wyciagnąć motylek z dobrym zaczepem trzeba przekręcić bębenek ale bez kluczyka to nie takie proste bo blokują go zapadki czy jest na to jakiś sposób? albo może jest jeszcze mozliwość dorobienia kluczyka do nowej wkładki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszstn 11 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Witam, niedawno urwał mi się zaczep cięgna przy zamku (pospolita usterka z tego co wiem) kupiłem na złomie cały zamek ale bez kluczyka i żeby wyciagnąć motylek z dobrym zaczepem trzeba przekręcić bębenek ale bez kluczyka to nie takie proste bo blokują go zapadki czy jest na to jakiś sposób? albo może jest jeszcze mozliwość dorobienia kluczyka do nowej wkładki? Da się dorobić klucz do wkładki. Tam gdzie dorabiają klucze zrobią to bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts